Folkart, Türkiye'nin En Iyi Isverenleri Listesinde

Great Place To Work Sertifikasi sahibi isverenlerin dahil oldugu Türkiye’nin En Iyi Isverenleri Listesi açiklandi. Folkart, 250-499 Çalisan Sayisi Kategorisi’nde Türkiye’nin En Iyi Isverenleri arasinda yer aldi. Daha önce iki kez üst üstte Ege’nin En Iyi Isverenleri Listesi’nde yer alan Folkart, Harika Isyeri Ünvani’ni son basarisi ile taçlandirdi.

Folkart, Türkiye'nin En Iyi Isverenleri Listesinde
Saya Grup Insan Kaynaklari Direktörü Kezban Sancak, ödül nedeniyle Folkart çalisanlarina tesekkür etti. Folkart Insan Kaynaklari Müdürü Adile Kutludag ise iki yil üst üste Ege’nin en iyileri arasinda olduktan sonra, Türkiye’nin En Iyi Isverenleri Listesi’ne girerek, basarili serüvenlerini taçlandirdiklarini söyledi.



Çalisan deneyimi

Isyeri kültürü ve çalisan deneyimi konusunda global otorite kabul edilen Great Place To Work, 2024 senesinin Türkiye’nin En Iyi Isverenleri Listesi’ni açikladi.

Bu yil, globalde 20 binin üzerinde organizasyonun nabzini tutan Great Place To Work, Türkiye raporu için bilgi teknolojileri, üretim, finans, perakende, ilaç ve diger sektörlerden 600’den fazla sirketi analiz etti. Yilin En Iyi Isverenleri Listesi, bu 600’ün üzerindeki sirketteki is yeri kültürü ve çalisan deneyimini ölçümleyen Trust Index anketine dahil olan 160 bin çalisanin yanitlarina göre olusturuldu. Çalisan deneyiminin, tüm çalisanlar için ortak pozitif bir deneyim yasanmasi anlamina gelen “ForAll” kriterlerinde, en iyi performansi gösteren sirketler listede yer buldu.

Basari taçlandi

The Grand Tarabya Otel’de düzenlenen ödül törenine Saya Grup Insan Kaynaklari Direktörü Kezban Sancak Elay ve Folkart Insan Kaynaklari Müdürü Adile Kutludag ile sirket çalisanlari katildi.

Bu yil Türkiye’nin En Iyi Isverenleri Listesi, sirketlerin çalisan sayisina göre alti kategori üzerinden açikladi.

Folkart, 250-499 Çalisan Sayisi Kategorisinde Türkiye’nin En Iyi Isverenleri Listesi’nde yer aldi. Daha önce iki kez üst üstte Ege’nin En Iyi Isverenleri Listesi’nde yer alan Folkart, Harika Isyeri Ünvani’ni daha da ileriye tasidi.
Kaynak: İHA