Pursaklar'da Özel Bireyler ''Bugday Tanesi'' Filmini Izledi

Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, AK Parti Istanbul Milletvekili Serkan Bayram ve özel gereksinimli vatandaslar, Engelliler Haftasi etkinlikleri çerçevesinde gösterime giren “Bugday Tanesi” filmini izledi.

Pursaklar'da Özel Bireyler ''Bugday Tanesi'' Filmini Izledi
AK Parti Istanbul Milletvekili Serkan Bayram’in engelli bir birey olarak mücadelesini konu alan “Bugday Tanesi” filmi, Engelliler Haftasi’nda Pursaklar Yasam Merkezi Sinema Salonu’nda gösterime girdi. Hayata umutla baglanildiginda asilamayacak hiçbir engelin olmadigini belirten Pursaklar Belediye Baskani Çetin, ‘‘Engelliler Haftasi dolayisiyla AK Parti Istanbul Milletvekili Serkan Bayram’in hayat hikâyesini konu alan Bugday Tanesi filmini engelli hemsehrilerimizle bulusturduk. Gerçekten çok duygusal bir filmdi. Hayata simsiki tutunuldugunda nasil basarili olacagini ve diger engellilere, çevresine nasil yardimci olabilecegini bu film sayesinde görmüs olduk. Herkesin bir engelli adayi oldugunu hiçbir zaman aklimizdan çikarmamamiz gerektigini özellikle belirtmek istiyorum. Film gösterimine katilimlarindan ötürü vekilimiz Serkan Bayram’a tesekkür ediyorum’’ dedi.

1 yasindayken bugday tarlasinda çikan yangin nedeniyle ellerinde ve yüzünde kalici yaniklar olusan Istanbul Milletvekili Serkan Bayram’in uzun süren yogun bakim ve tedavi süreçlerinin ardindan hayata tutundugu hayat hikâyesinin konu alindigi filmi, Baskan Ertugrul Çetin ve AK Parti Istanbul Milletvekili Serkan Bayram’in yani sira ilçede ikamet eden özel gereksinimli vatandaslar ve aileleri izledi.
Kaynak: İHA