Mudanya Belediye Baskani Deniz Dalgiç, Makam Aracini Satisa Çikardi

Mudanya Belediye Baskani Deniz Dalgiç, makam aracini satisa çikardi.

Mudanya Belediye Baskani Deniz Dalgiç, Makam Aracini Satisa Çikardi
Mudanya Belediye Baskani Deniz Dalgiç, göreve geldigi ilk günden itibaren belediyenin makam aracini kullanmadigini, kendi sahsi aracini kullandigini söyledi.

Dalgiç, kullanilmayan makam aracinin satilmasi için de çalismalara baslandigini kaydetti.

Yerel seçimlerin ardindan Mudanya’da göreve baslayan Mudanya Belediye Baskani Deniz Dalgiç, ilk günden itibaren makam araci, özel soför ve koruma kullanmadigini söyledi.

Makam aracini satisa çikarmak için gerekli islemlerin baslatildigini dile getiren Dalgiç, "Bugüne kadar ise de hep kendi aracimla gidip geldim. Belediye baskani olduktan sonra yine kendi aracimi kullanmaya devam ediyorum, yakitimi da kendim aliyorum. Belediyenin bu kadar zor durumda oldugu bir dönemde makam aracini kullanmak içime sinmiyor. 2023 model vip olarak düzenlenmis Ford marka bir araç. Digeri de baskanin daha eskiden kullandigi binek otomobil. 2’si birden garajda duruyor arkadaslarimiz satisi ile ilgileniyor" dedi.

Belediyenin bugüne kadar bir finansman modeli ile yönetilmedigini ancak içinde bulunduklari ekonomik zorluklari kisa süre içinde çözeceklerinin altini çizen Dalgiç, “Sikayet etmek için göreve gelmedik. Ilk adimi da ben attim. Belediyeyi temsilen sehir disina çiktigim zaman bile yakit, yol, konaklama ve yemek gibi tüm ihtiyaçlari kendim karsiliyorum. Mali açidan zor bir durumdayiz. Ancak gerekli dokunus ve tasarruflari yaparak belediye hizmetlerinin aksamamasini saglayacagiz. Gelir getirici projeler üreterek, zor günleri asacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA