Vali Varol, Esnaflarla Bir Araya Geldi

Adiyaman Valisi Osman Varol, kentin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalleyi gezerek esnaflarla bir araya geldi.

Vali Varol, Esnaflarla Bir Araya Geldi
Adiyaman Valisi Osman Varol, ilin ekonomisinin can damari ve kentin ekonomisinin lokomotifi olan esnaflari ve vatandaslari ziyaret etti. Vali Osman Varol, sorun ve sikintilari dinleyerek talepleri aldi.

Toplumun temel diregi olan esnafin alisveris hareketliligi ve is durumu hakkinda sohbet eden Vali Osman Varol, "Her firsatta esnafimizi ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini dinleyip yaninda olduk. Esnafimizin güçlenmesi ve islerini sürdürülebilir bir sekilde büyütmesi için elimizden gelen her türlü destegi verdik vermeye de devam ediyoruz. Asrin felaketinde dükkanlari ve is yerleri yikilan esnaf kardeslerimizin magduriyetini gidermek için devlet olarak sehrimizin dört bir tarafinda konteyner esnaf çarsilarimizi kurduk. Çünkü biliyoruz ki bir sehrin canlilik kaynagini o kentin esnafi olusturmaktadir. Biz esnaflarimizi ekonomimizin can damari, bu sehrin parlayan isigi ve canli atmosferi olarak görüyor ve bu çerçevede de her daim esnafimizin yaninda oluyoruz. Bugünkü ziyaretimizde bizlerden hayir dualarini esirgemeyen ve bizleri güler yüzle karsilayan Karapinar esnafimiza misafirperverlikleri dolayisiyla tesekkür ediyor hayirli ve bereketli kazançlar diliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA