TOBB 80. Genel Kurulu Aksam Yemegi ATO Congresium'da Yapildi

TOBB 80. Genel Kurulu aksam yemegi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nun ev sahipliginde, ATO Congresium’da gerçeklestirildi.

TOBB 80. Genel Kurulu Aksam Yemegi ATO Congresium'da Yapildi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) tarafindan ‘TOBB 80’inci Genel Kurulu’ kapsaminda Ankara ATO Congresium’da resepsiyon düzenlendi.

Genel Kurul resepsiyonuna, 81 il ve 160 ilçeden Odalar ve Borsalar ile Türkiye’nin tüm büyük sektörlerini kapsayan 67 sektör meclisinden is insanlari ve sektör temsilcisi yer aldi.

Programin açilisinda bir konusma gerçeklestiren TOBB Baskani Hisarciklioglu, TOBB’un Türkiye ekonomisini büyütenlerin, is ve as saglayanlarin, cefakar ve mütesebbis insanlarin mekani oldugunu dile getirerek, “Farkliliklari birlestiren, kimseyi ayirt etmeyen yapisi ve uzlasi kültürünüzle, ülkemizin birlik ve beraberliginin teminatidir. TOBB çatisi altinda bizleri, birbirimize yakin kilan Rabbime hamdediyorum. Camiamiza ve ülkemize mahcup olmadan, sizlere hizmet etmenin gururunu yasiyorum. Arkamizda hayirla yâd edilecek eserler ve hizmetler birakmanin gayreti içinde olduk. Allah’in izniyle olmaya da devam edecegiz” diye konustu.

Hisarciklioglu, “Bu camianin elde ettigi tüm basarilar, buradaki birlik ve beraberligin eseridir. Her zaman söylüyorum, kus alayiyla uçar. Benim en büyük sansim, iste böyle bir aileye sahip olmaktir. Desteginiz, benim en büyük dayanagimdir. Insallah yine hep birlikte camiamizi ve ülkemizi gelecege tasimaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Programa, Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, TBMM Baskani Numan Kurtulmus, Ticaret Bakani Ömer Bolat, Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin, CHP Genel Baskani Özgür Özel, IYI Parti Genel Baskani Müsavat Dervisoglu, Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu, STK Baskanlari, üst düzey yargi mensuplari, milletvekilleri ve bürokratlar katildi.

Kaynak: İHA