Panikleyen Sürücünün Çarptigi Park Halindeki Araç Otoparktan Sokaga Düstü

Tayland’da bir otoparkta panige kapilan sürücünün çaptigi park halindeki bir araç, dördüncü kattan sokaga düstü. O anlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansirken, kimsenin yaralanmamasiyla facianin esiginden dönüldü.

Panikleyen Sürücünün Çarptigi Park Halindeki Araç Otoparktan Sokaga Düstü
Güneydogu Asya ülkesi Tayland’in baskenti Bangkok’ta bir hastanenin katli otoparkinda bos yer arayan bir sürücü, arkadan bir aracin yanasmasi üzerine panik yaparak park halindeki baska bir araca çarpti. Çarpmanin etkisiyle otoparkin koruma bariyerlerini asan araç, dördüncü kattan sokaga düstü. Olay sirasinda otomobilin içinde ve sokakta kimsenin olmamasiyla yaralanma ve can kaybinin önüne geçildi. Kazaya neden olan sürücünün ise panik atak geçirdigi ögrenildi.

Park halindeki araca çarpan sürücü verdigi ifadede, arkadan baska bir aracin yanasmasi sonucu panige kapildigini, gaza gereginden fazla basarak kontrolü kaybettigini belirtti ve otoparktan düsen aracin sahibinden özür diledi. Dördüncü kattan yola çakilarak hurdaya dönen otomobilin sahibinin ise hastane personeli oldugu, ikili arasinda anlasmaya varildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA