Ögrenciler Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Tam Not Aldi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Idari Iktisadi Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü 3. Sinif Ögrencileri, Kozlu Namik Kemal Ilkokulu’nda ‘Nitelikli Egitim’ sloganiyla hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projeleriyle minik ögrencilerle bulustu.

Ögrenciler Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Tam Not Aldi
ZBEÜ Idari Iktisadi Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü 3. Sinif Ögrencileri Ilhama Dadashova, Eda Kiliç, Yagmur Neriman Kethüdaoglu, Elif Ertugrul, Ömer Topal, Meliha Merve Özet ve Murat Köksal Sagban hayirsever idareciler ve vatandaslarin kendilerine sagladigi imkanlarla ilk olarak; Orman Haftasi dolayisiyla çevreyi ve dogayi korumak adina; Kozlu Namik Kemal Ilkokulu ögrencilerini bilinçlendirmek amaciyla ‘Çevre ve Dogayi Koruma’ konulu tiyatro oyununu sahnelediler.

Üniversiteli ögrenciler daha sonra; 6-10 yas grubu çocuklara okuma bilincini asilayabilmek amaciyla Kozlu Namik Kemal Ilkokulu’nun kütüphanesini yapilandirdilar. Ögenciler sosyal sorumluluk projeleri kapsaminda ayni zamanda 6-10 yas grubu çocuklara beden egitimi ve spor bilincini kazandirmak için tesvik edici spor aletleri hediye ettiler. ZBEÜ’lü üniversiteliler son olarak; Kozlu Namik Kemal Ilkokulu Kütüphanesi’ne kitap rafi ve kitap bagislayarak, kapilara ve duvarlara farkindalik olusturmak amaciyla etiket yapistirdi.

ZBEÜ Idari Iktisadi Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü 3. Sinif Ögrencileri Ilhama Dadashova, Eda Kiliç, Yagmur Neriman Kethüdaoglu, Elif Ertugrul, Ömer Topal, Meliha Merve Özet ve Murat Köksal Sagban sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek adina kendilerine destek olanlara tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA