Ögrenciler Gelecegin Havacilariyla Bulustu, Unutulmaz Bir Gün Yasadi

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacilik Yüksekokulu ögrencileri, ziyaret ettikleri okulda ögrencilere unutulmaz bir gün yasatti.

Ögrenciler Gelecegin Havacilariyla Bulustu, Unutulmaz Bir Gün Yasadi
Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Engin Kanbur tarafindan Havacilik Yönetimi Bölümünde yürütülen “Sosyal Sorumluluk Kampanyalari” dersi kapsaminda, 4. sinif ögrencileri ziyaret ettikleri okullarda ilk ve ortaokul ögrencileri ile çesitli havacilik etkinlikleri düzenledi.

Havacilik Yönetimi 4. Sinif ögrencileri Beyzanur Aksu ve Mustafa Kayra Yamadag yürütücülügündeki sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Devrekani ilçesinde bulunan Halime Celal Budak Ilkokulu ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda egitim gören ögrencilerle bir araya gelen gelecegin havacilari, ögrencilerle birlikte meyve ve çam fidani dikimi yapti. Fidanlarin dikiminin ardindan “Kastamonu Havacilik” yazili tisörtlere ögrenciler kendi el baskilarini yapti. Proje çerçevesinde ögrencilere el yapimi oyuncak uçak ve helikopterler hediye olarak dagitildi. Ilk ve ortaokul düzeyinde egitim gören ögrencilerin daha verimli ders islemesi için her sinifa egitici oyun ve kataloglar hediye edildi, okul kütüphanesine kitap bagisinda bulunuldu. Etkinligin ardindan Devrekani Orman Isletme Müdürlügü ziyaret edildi. Isletme Müdürü Hüseyin Avni Ertas, katkilarindan ötürü proje yürütücülerine tesekkür etti.

Etkinliklerin düzenlenmesinde özverili çalismalarindan dolayi proje yürütücülerine ve ögrencilere tesekkür eden Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Engin Kanbur, “Havacilik bilincini yayginlastirmaya yönelik projelerin Kastamonu il genelinde devam ettirme arzusu tasidiklarini, ögrencileri ile yeni projeler üzerinde çalistiklarini ve en kisa zamanda yeni etkinlikler ile ögrencilerle bulusmaya devam edeceklerini ifade etti" dedi.

Kaynak: İHA