Meslekte 50. Yil Onur Plaketini Oglu Baskan Zencirci'nin Elinden Aldi

Aydin Eczaci Odasi tarafindan Bilimsel Eczaciligin 185. Yili vesilesiyle oda binasinda düzenlenen plaket töreninde Germencik’in en eski eczacilarindan Mehmet Zencirci’ye plaketini oglu Germencik Belediye Baskani Burak Zencirci takdim etti.

Meslekte 50. Yil Onur Plaketini Oglu Baskan Zencirci'nin Elinden Aldi


Aydin Eczaci Odasi tarafindan babasi Mehmet Zencirci’ye meslekte 50. Yili doldurmasi onuruna hazirlanan plaketi takdim eden Baskan Zencirci onur duydugunu ifade etti.

Baskan Zencirci “Henüz 40 günlük bir belediye baskani olarak görevimin henüz basinda böylesi onur verici bir hadise sebebiyle gururlu ve sansli hissediyorum. Siz kiymetli eczacilarimiz beni biliyorsunuz. Seçim sürecine kadar beden egitimi ögretmeni olmama ragmen kendisini yalniz birakmamak adina birlikte çalistik ve 20 yil boyunca eczanede kalfalik yaptim. Bu açidan Eczaci Mehmet Zencirci hem babam hem de patronum. Ben de bu plaketi hem babama hem de ayni zamanda patronuma takdim ediyorum. Çok tesekkür ederim" dedi.



Mehmet Zencirci “Hayatimin en mutlu gününü yasiyorum”

Mesleki onur plaketini oglu Burak Zencirci’den alan Mehmet Zencirci de hayatimin en mutlu gününü yasiyorum. Çok tesekkür ederim, eczaci arkadaslarima saygilarimi sunuyorum diyerek mutlulugunu dile getirdi.
Kaynak: İHA