Hatice- Azmi Nalbantoglu Aile Sagligi Merkezi Resmi Açilis Için Gün Sayiyor

Melikgazi Belediyesi ve hayirsever isbirligi ile yapilan Hatice-Azmi Nalbantoglu Aile Sagligi Merkezi resmi açilis için gün sayiyor.

Hatice- Azmi Nalbantoglu Aile Sagligi Merkezi Resmi Açilis Için Gün Sayiyor
Melikgazi’ye saglik alaninda yaptigi yatirimlarla ilçenin refah seviyesini yükselten Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, “ Melikgazi’mize saglik alaninda birçok yatirim yaptik. Yalnizca 5 yilda 15 adet aile sagligi merkezi kazandirdik. Bu yatirimlarimizdan biri de Melikgazi Belediyemiz ve hayirsever is birligi ile Yeniköy Mahallemize kazandirdigimiz Hatice- Azmi Nalbantoglu Aile Sagligi Merkezimiz. 4 hekim kapasiteli ve 2 eczaneye sahip olup içerisinde muayenehaneler, tibbi müdahale odasi, asi odasi ve bebek izlem, gebe takip odasi, seminer-egitim odasi, laboratuvar yer alan saglik merkezimiz zemin ve 1. kattan olusuyor. Vatandaslarimizin kendi mahallelerinde saglik hizmeti almalari konfor sagliyor. Bu yüzden her mahallemize butik saglik ocaklari, butik camiler gibi hizmetler sagliyoruz. Bu dönemimizde de saglik yatirimlarimiz hiz kesmeden devam edecek. Saglik alaninda yatirim yapmakla kalmayip yeni projemiz Saglik Turizmi Kampüsü ile sehrimize yeni bir vizyon kazandiracak; saglik turistlerini sehrimizde agirlayacagiz” ifadelerini kullandi.

Palancioglu; “Melikgazi Belediyesi olarak hemsehrilerimizi nitelikli hizmetlerle bulusturmaya devam edecegiz. Saglik ocagimizin yapiminda emegi geçen hayirseverimize ve çalisma arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Hatice-Azmi Nalbantoglu Aile Sagligi Merkezi’miz simdiden Melikgazi’mize hayirli, ugurlu olsun. Yeni projelerimizle Melikgazi’mize deger katacak hizmetlerimize canla basla devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA