8. Sinif Ögrencilerinin LGS Motivasyonunu Arttiracak Seminer

Merkezefendi Belediyesi, yaklasan LGS sinavi öncesinde 8. sinif ögrencilerine yönelik ‘IMT Hoca ile LGS Motivasyon Semineri’ düzenliyor.

8. Sinif Ögrencilerinin LGS Motivasyonunu Arttiracak Seminer


Yaklasan LGS sinavi öncesinde Merkezefendi Belediyesi tarafindan ‘IMT Hoca ile LGS Motivasyon Semineri’ düzenlenecek. 8.sinif ögrencilerinin yer alacagi seminere konusmaci olarak Matematik Ögretmeni Ibrahim Tasdemir katilacak. Ögrencilere sinav motivasyonu saglamak ve ögrencilerin sinav kaygisini yenmesi amaciyla düzenlenecek olan seminer, 17 Mayis Cuma günü saat 20.30’da Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi’nde gerçeklestirilecek.

Ögrencilerin her zaman yaninda olduklarini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Ögrencilerimizin ilgiyle takip edecegi seminerde; öneriler, sinav öncesinde ve sinavda yapilmasi gerekenler, stres yönetimi ve motivasyonu hususlarinda bilgiler verilecek. Bu önemli bilgiler ögrencilerimiz için çok kiymetli. Onlarin yaninda olarak kaygilarina ve streslerine çözüm olmaya çalisacagiz. Simdiden tüm ögrencilerimize basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA