DOKAP'tan Giresun'daki 9 Projeye 50 Milyon TL Destek

Dogu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkinma Idaresi tarafindan desteklenen Giresun’da tarim, turizm ve hayvancilik faaliyetlerinin gelistirilmesi kapsaminda Giresun Il Özel Idaresi, Giresun Il Milli Egitim Müdürlügü, Giresun Tarim ve Orman Il Müdürlügü, Dereli ve Görele kaymakamliklari arasinda 9 adet projenin protokol imza törenleri gerçeklestirildi.

DOKAP'tan Giresun'daki 9 Projeye 50 Milyon TL Destek
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti baskanliginda düzenlenen proje protokol imza törenine Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazim Elmas, Dereli Kaymakami Mehmet Fatih Kestioglu, Görele Kaymakami Hamit Genç, DOKAP Idaresi Baskani Hakan Gültekin, Giresun Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Tolga Erener, Il Milli Egitim Müdürü Ertugrul Tosunoglu, Tarim ve Orman Il Müdürü Dr. Muhammet Angin ve ilgili kurumlarin yetkilileri katildi.

Imza töreninde konusan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, “Giresunumuzun kalkinmasi için büyük önem tasiyan 50 milyon TL degerinde toplam 9 adet projenin kamu kurum ve kurulus ortakliklariyla imzalanmasi vesilesiyle bir aradayiz. Bu vesileyle, memleketimize hayirli olmasini diliyor, projelerin basarili bir sekilde hayata geçirilmesini temenni ediyorum. Tarim sektöründen Milli Egitim’e, kirsal altyapidan diger alanlara kadar genis bir yelpazede yer alan bu projeler, bölgenin gelisimine ve insanimizin refahina önemli katkilar saglayacaktir. DOKAP, Giresun ve çevresinin gözbebegi bir kurum olarak bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da bölgenin kalkinmasina liderlik etmeye devam edecektir” dedi.

2024 yilinda Giresun’da uygulanacak olan projelerin 3 tanesinin Giresun Tarim ve Orman Il Müdürlügü, 2’ser tanesinin Giresun Il Özel Idaresi ve Giresun Il Milli Egitim Müdürlügü, 1’er tanesinin de Dereli ve Görele Kaymakamligina ait toplam 9 proje oldugu açiklandi.

Yapilan sunumun ardindan proje paydaslari tarafindan protokol imzalandi
Kaynak: İHA