Hasta Yataklarinda Çiçek Sürprizi Duygulandirdi

Düzce – Düze Saglik Müdürü Yasin Yilmaz, hastanede tedavi olan, çocuklarina refakat eden annelere ve hemsirelere çiçek dagitti.

Hasta Yataklarinda Çiçek Sürprizi Duygulandirdi
Düzce’de Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz, Muncurlu Kadin Dogum ve Çocuk Hastanesi’nde tedavisi devam eden, çocuklarina refakat eden annelerin ve ayni bölümdeki hemsirelerin günlerini çiçek ile kutladi. Önce çocuk servisinde yatan çocuklarin annelerini ziyaret eden Yilmaz, ’geçmis olsun’ dileklerinde bulundu. Daha sonra hastanede görevli hemsireler ile bir araya gelen Yasin Yilmaz, pasta kesti.

Il Saglik Müdürü Yasin Yilmaz, saglik çalisanlari ve annelerin yaninda olduklarini belirterek “Hem hemsireler günü hem anneler günü. Öncelikle saglik çalisanlarimizin hemsireler gününü kutluyoruz. Çocuk servisinde yatan çocuklarimizin annelerinin, anneler gününü kutlamak için geldik. Onlarla güzel vakit geçirdik. Biliyorsunuz hastanemizde hemsire arkadaslarimizin buraya gelen hastalarimizla yakindan ilgilenmesini saglamak için çalisiyoruz. Ben bütün çalisan arkadaslarimiza gayretleri için tesekkür ediyorum. Hem çalisanlarimizin, hem annelerimizin Anneler gününü kutluyorum. Hemsireler gününü de kutluyorum” ifadelerini kullandi.

Hastanede tedavi olan kizinin yaninda kalan Sefika Tüfekçi, ziyaretten memnun kaldigini dile getirerek, “Çok tesekkür ederim anlamli bir günde geldikleri için. Allah basimizda eksik etmesin. Böyle geleceklerini beklemiyordum. Ama aklimdan da geçirdim. Acaba ziyaret ederler mi dedim. Geleceklerini tahmin etmemistim. Gerçekten doktorlar ve hemsireler çok iyiler. Bizimle yakindan ilgileniyorlar. Allah hepsinden razi olsun” dedi.

Kaynak: İHA