Battalgazi'de Gençlere Ücretsiz LGS Ve YKS Kampi

Battalgazi Belediyesi, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) ve Liselere Geçis Sistemi (LGS) sinavina hazirlanan ögrencilere destek olmak amaciyla 18-24 Mayis tarihleri arasinda ücretsiz olarak tekrar kampi gerçeklestirecek.

Battalgazi'de Gençlere Ücretsiz LGS Ve YKS Kampi
Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin’in gençlerin egitimine yönelik destek talimatlari kapsaminda Battalgazi Belediyesi tarafindan, 8-9 Haziran tarihlerinde yapilacak Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) ve 2 Haziran’daki Liselere Geçis Sistemi (LGS) sinavina hazirlanan ögrencilere yönelik tekrar kampi düzenlenecek. 18-24 Mayis tarihleri arasinda Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak düzenlenecek kamp programinda 18-19 Mayis tarihlerinde LGS sinavina hazirlanan ögrencilere, 20-24 Mayis tarihleri arasinda ise YKS’ye hazirlanan ögrencilere yönelik genel tekrar dersleri verilecek. Görsel Egitim Merkezi, Çözüm Kurs Merkezi ve Sekiz Oniki Kurs’un alaninda uzman ögretmenlerinin katilimiyla gerçeklesecek olan kampta 19 Mayis Pazar günü ünlü Türkçe ögretmeni Aker Kartal, YKS ve Kamu Personeli Seçme Sinavi’na (KPSS) hazirlanan adaylarla bulusacak.

“Gençlerimizin basarisi için buradayiz”

Gençlerin ülkenin hazinesi oldugunu ve bu hazinenin degerlenmesi için çalisacaklarini ifade eden Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, “Battalgazi Belediyesi olarak, gençlerimizin egitim hayatinin her asamasinda yanlarinda olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Onlarin gelecege daha güvenle adim atabilmesi için elimizden gelen her türlü destegi saglamak bizim önceliklerimizden biri. Bu kapsamda, sinavlara hazirlanan gençlerimizin sinav maratonunda motivasyonunu yükseltmek ve sinav konularinda eksikliklerini gidermek için firsat olusturacak ara tekrar kampimiza sinavlara hazirlanan tüm evlatlarimizi bekliyorum. Alaninda uzman egitmenler sinav stratejileri, test teknikleri ve konu anlatimlari gibi birçok faydali bilgiyi sunacaklar. Gençlerimizin basarisi için buradayiz. Battalgazi Belediyesi olarak gençlerimizin gelecege güçlü bir sekilde hazirlanabilmesi için elimizden gelen her seyi yapmaya devam edecegiz” dedi.

LGS ve YKS ücretsiz tekrar kampi 18 Mayis Cumartesi günü saat 09.00’da start verecek. Kayit olmak isteyen ve tekrar kampi hakkinda detayli bilgi almak isteyen adaylar 0507 923 06 06 numarali telefondan iletisime geçebilecek.
Kaynak: İHA