Anneler Günü Için Çiçek Siparisi Götürürken Kaza Yapan Kuryenin Yürüme Ihtimali Düsük

Anneler Günü için siparis götürdügü esnasinda Haliç Köprüsü üzerinde kamyonun altinda kalan 19 yasindaki kurye hastanede tedavisi sürüyor. Iç kanamasinin olmadigi ögrenilen ve hayati tehlikeyi atlatan gencin, ezilmeden dolayi bacaginin ciddi hasar aldigi ve yeniden yürüme ihtimalinin düsük oldugu ögrenildi.

Anneler Günü Için Çiçek Siparisi Götürürken Kaza Yapan Kuryenin Yürüme Ihtimali Düsük
Haliç Köprüsü üzerinde dün saat 11.30 siralarinda meydana gelen olayda, Edirne istikametine gitmekte olan ve Anneler Günü için çiçek siparisi götüren kurye Emir Bayrak (18) idaresindeki 34 HNH 075 plakali motosiklete, ayni yönde seyir halinde olan ve 34 CKY 790 plakali hafriyat kamyonu çarpmisti. Kamyonun çarpmasi ile yaralanan motosikletli kurye düsmüstü. Kazanin oldugunu gören sürücüler, durumu polis ve saglik ekiplerine haber vermis, ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, yarali kuryeyi ambulans ile hastaneye kaldirmisti. Kaza sebebiyle Edirne istikametinde olusan trafik, kazanin kaldirilmasindan sonra açilmisti. Kuryenin tasidigi siparis ise olay yerine çagrilan baska bir kurye tarafindan gidecegi adrese götürülmüstü. Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme baslatti.

Bacagi parçalanan gencin yürüme ihtimali düsük

Yasanan olay sonrasi hastaneye kaldirilan 19 yasindaki Emir Bayrak’in Sisli’de Okmeydani Prof. Dr. Cemil Tasçioglu Sehir Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor. Sag bacaginin iki kez kamyon lastigi tarafindan ezildigi ve paramparça oldugu ögrenilen gencin, yürüme ihtimalinin düsük oldugu bilgisine ulasildi. Öte yandan, kamyon soförünün geceyi nezarethanede geçirdigi ve adliyeye sevk edildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA