Yabanci Uyruklu Sahislarin Mide Ve Bagirsaklarindan Uyusturucu Çikti

Gümüshane’de Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, süphelenerek hastaneye götürdükleri yabanci uyruklu 2 sahsin mide ve bagirsaklarindan 33 parça halinde toplam 153,89 gram metamfetamin ile 2 parça halinde 12,41 gram reçine esrar ele geçirdi.

Yabanci Uyruklu Sahislarin Mide Ve Bagirsaklarindan Uyusturucu Çikti
Gümüshane genelinde uyusturucu madde ticaretinin ve kullanilmasinin engellenmesine yönelik çalismalarina devam eden Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, yurt disindan Türkiye’ye uyusturucu madde getiren ve ülke içinde bu uyusturucu maddeleri nakleden sahislara yönelik çalisma gerçeklestirdi.

Son günlerde sayisi artan çalismalar sonucunda Akçakale uygulama noktasinda durdurulan bir araçta seyahat eden H.R ve M.F.G isimli yabanci uyruklu sahislardan süphelenen ve uyusturucu madde sevkiyati yapabileceklerini degerlendiren ekipler, Cumhuriyet Bassavciligindan talimatiyla sahislari Gümüshane Devlet Hastanesine götürdü.

Burada yapilan kontrollerde mide ve bagirsaklarinda yabanci cisimler oldugu tespit edilen 2 sahsin mide ve bagirsaklarinda bulunan yabanci cisimler hastanede yapilan operasyonla çikartildi.

Sahislarin mide ve bagirsaklarindan 33 parça halinde toplam 153,89 gram metamfetamin ile 2 parça halinde 12,41 gram reçine esrar ele geçirilirken, yabanci uyruklu sahislar "Uyusturucu Madde Imal ve Ticareti" suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA