'Seni Unutmadik Kardesim' Projesiyle Agri'dan Hatay'a Umut Isigi Ulasti

Agri Valiligi himayesinde Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan baslatilan "Seni Unutmadik Kardesim" projesi kapsaminda toplanan 5 bin oyuncak ve 2 bin kitap, Kahramanmaras merkezli 6 Subat 2023’te meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay’daki çocuklara ulastirildi.

'Seni Unutmadik Kardesim' Projesiyle Agri'dan Hatay'a Umut Isigi Ulasti
Vali Mustafa Koç, esi Neslihan Gül Koç ve Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek’in de katildigi törende, dualarla ugurlanan oyuncak ve kitaplarla yüklü tir, Hatay Il Milli Egitim Müdürlügü’ne teslim edildi. Hatay Il Milli Egitim Müdürlügü yetkilileri tarafindan teslim alinan oyuncak ve kitaplar, Hatay’daki depremzede çocuklara dagitilmaya baslandi. Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek yaptigi açiklamada, depremlerden etkilenen Hatay’daki çocuklara ulastirilmak üzere toplanan 5 bin oyuncak ve 2 bin kitaba iliskin sunlari söyledi:

"Sayin Valimiz Mustafa Koç ve esi Neslihan Gül Koç’un da tesvikleriyle baslattigimiz ’Seni Unutmadik Kardesim’ projesi kapsaminda, il genelindeki okullarda egitim gören ögrencilerimiz tarafindan toplanan oyuncak ve kitaplari, depremden etkilenen Hatay’daki kardeslerimize ulastirdik. Bu zor günlerinde yanlarinda oldugumuzu ve onlari unutmadigimizi göstermek istedik. Umuyoruz ki bu oyuncak ve kitaplar, depremzede çocuklarimizin yüzlerinde tebessüm olusturur ve yaralarini sarmaya katkida bulunur."

Kökrek, Hatay’daki ögrencilere oyuncak ve kitaplarin dagitiminda emegi geçen Hatay Il Milli Egitim Müdürü Harun Tüysüz ve tüm yetkililere tesekkür etti. Depremzede çocuklara yönelik yardimseverlik projesi, Agri ve Hatay illeri arasinda dayanismanin güzel bir örnegini sergiledi.
Kaynak: İHA