Mesut Kocagöz Açiklamasi 'Kepez'de Makam Diye Bir Sey Yok'

Antalya’nin Kepez ilçesinde 30 yil sonra CHP’den belediye baskanligina seçilen Mesut Kocagöz, "30 yillik hasret sona erdi, yarindan itibaren birlikte çalisacagiz, çok çalisacagiz. Kepez halki, belediyenin sahibidir, makam diye bir sey yok" dedi.

Mesut Kocagöz Açiklamasi 'Kepez'de Makam Diye Bir Sey Yok'
Antalya’nin Kepez ilçesinde 30 yil sonra CHP’den belediye baskanligina seçilen Mesut Kocagöz, mazbatasini aldiktan sonra Kepez Belediye Baskanligina geldi. Partililer tarafindan coskuyla karsilanan Kocagöz, ardindan baskanlik makamina geçti. Kocagöz, görevi Belediye Baskan Yardimcisi Ramazan Alanay’dan devraldi. Alanay, Kocagöz’ü tebrik ederek makaminda çiçek verip, mührü teslim etti.

Kocagöz, daha sonra belediye meclis üyeleriyle balkondan kalabaligi selamladi ve bir konusma yapti.

"Kafanizdaki tüm önyargilari yok edin"

Bugün mazbatayi aldiklarini belirten Kocagöz, “Bütün Kepez ve Antalya’miza hayirli olsun. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Bu seçimin kazanini halktir, Kepez’dir, sizsinizdir. Bugün sevgi, kardeslik, Türkiye ittifaki kazanmistir. Bu seçimi yüreginde sevgi ile merhamet olan insanlar kazanacak demistim. Iyi ki varsiniz. Kafanizdaki tüm önyargilari yok edin. Biz nefret ve kavgaya gelmedik, biz sevgiyi büyütmeye geldik. Biz bu sehirde atasina, bayragina, vataninin bölünmez bütünlügüne, maneviyatina sahip çikacak nesiller yetistirmeye geldik. Kepez’in çocuklari, gençleri gelecege güvenli baksin, kadinlarimizin basi dik olsun emekliler rahat etmesini istiyoruz. Çiftçimiz kendine güvensin, Kepezin esnafi, çalisani, çiraki, kalfasi daha güçlü olsun diye geldik” diye konustu.



"Kepez’de makam diye bir sey yok"

Kepez’de bugün tarihi bir gün oldugunu vurgulayan Baskan Kocagöz, "30 yillik hasret sona erdi. Yarindan itibaren birlikte çalisacagiz, çok çalisacagiz. Kepez halki, belediyenin sahibidir. Kepez Belediyesi sizin, makam diye bir sey yok. Bugün kucaklasma günüdür. Bugün kutlama günüdür. Bugün kardeslik ve birliktelik günüdür. Kimseyi üzmeyin, küçük görmeyin, alay etmeyin. Basariyi tasimanin en yüce hali alçak gönüllülüktür. Laf zamani bitti artik is zamanidir. Kepez’de halkçi belediyeciligi birlikte yapacagiz” ifadelerine yer verdi.

Kocagöz’e, Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan, Aksu Belediye Baskani Isa Yildirim da eslik etti.
Kaynak: İHA