'Yilin Doktoru' Mustafa Dogan Nigde'de Bashekim Oldu

Nigde Ömer Halisdemir Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Dr. Ögretim Üyesi Yakup Çetinkaya’nin görevden ayrilmasi ile bashekimlik görevine Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tip Fakültesi Adli Tip Anabilim Dali Baskani Dr. Ögretim Üyesi Mustafa Dogan getirildi.

'Yilin Doktoru' Mustafa Dogan Nigde'de Bashekim Oldu
Nigde’de ’yilin hekimi’ olarak seçilen Dr. Mustafa Dogan, 11 ili etkileyen Kahramanmaras merkezli depremler sonrasinda Osmaniye merkez, Kirikhan, Iskenderun ve Hatay merkezde fedakârca yürüttügü çalismalardan dolayi yilin doktoru seçilmisti. Dogan, yine deprem döneminde Hatay Adli Tip Grup Baskanligi ve önceki dönemde 5 yil süre ile Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde bashekim yardimciligi görevlerini üstlenmisti. 3 yildir Nigde Ömer Halisdemir Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimligi görevini yapan Kardiyoloji Uzmani Dr. Ögretim Üyesi Yakup Çetinkaya veda açiklamasi yayinladi. Kardiyoloji Uzmani Dr. Ögretim Üyesi Yakup Çetinkaya yaptigi veda açiklamasinda, "Yer ve görev fark etmeksizin, devletime ve milletime hizmetin en iyisini sunmak için araliksiz çalismaya devam edecegim" dedi.

Çetinkaya; "Yaklasik 3 yildir büyük bir onur ve gurur ile sürdürmüs oldugum Nigde Egitim ve Arastirma Hastanesi bashekimlik görevimden görev süremin bitmesi nedeniyle ayrilmis bulunmaktayim. Bu süreçte herkes için en iyi hizmeti sunmak ve Nigde’mize on yillarca hizmet edecek olan yeni hastanemizin insasina katki sunmak için tüm gücümüz ile çalistik. Saglik Bakanligimiz, birlikte çalismaktan büyük onur ve gurur duydugum Valilerimiz Cahit Çelik ve Mustafa Koç, milletvekillerimize, Belediye Baskanimiz Emrah Özdemir, Il Saglik Müdürümüz Dr. Koray Okur, mesai gözetmeksizin çalisan tüm hastane personelimize, bashekim yardimcilarima, basarili çalisma ekibime ve tüm Nigde halkina tesekkür eder, saygilarimi sunarim. Bana hep destek olan büyüklerime, dostlarima ve birlikte çalistigim tüm mesai arkadaslarima tesekkür ederim. Yer ve görev fark etmeksizin, Devletime ve milletime hizmetin en iyisini sunmak için azim, heyecan ve gayretle araliksiz çalismaya devam edecegim. Dualarinizi beklerim" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA