Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir Türk Bayraklariyla Tesekkür Turu Atti

31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Bahçelievler Belediye Baskani seçilen Dr. Hakan Bahadir, Türk Bayraklariyla ilçede tesekkür turu atti. Üstü açik otobüsle gerçeklestirilen tura, belediyenin tüm birim müdürleri ve her birimden üniformalariyla temsili personel katildi.

Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir Türk Bayraklariyla Tesekkür Turu Atti
Bahçelievler Belediye Baskanligina 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden seçilen Dr. Hakan Bahadir ilçede tesekkür turu atti. Üstü açik otobüsle yapilan tura vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Türk bayraklariyla gerçeklesen tura belediyenin tüm birim müdürleri ve her birimden temsili personel üniformalariyla katildi.

Bahçelievler’in tüm caddelerinde halki selamlayan Baskan Bahadir’a vatandaslar el sallayarak karsilik verdi.

“Hizmetkâriniz olmaya devam edecegiz”

Halki selamlayan Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, yerel seçimlerde yeniden kendini Baskan olarak seçen vatandaslara tesekkür etti. Baskan Bahadir “Geride biraktigimiz 5 yillik süreçte Bahçelievler’deki komsularimizin huzuru ve mutlulugu için hizmet ettik. Tüm komsularimizin gönlüne girmeye çalistik, hiçbir komsumuzu digerinden ayirmadik. Son seçimlerde bana göstermis oldugunuz teveccühe layik olmak için önümüzdeki 5 yilda da yine sizler için çalismaya, hizmetkâriniz olmaya devam edecegiz. Projelerimizi kisa sürede hayata geçirmis olacagiz. Bahçelievler’i daha da güzellestirecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA