Kayseri'de 3 Kisinin Öldürüldügü Olayin Davasina Devam Edildi

Kayseri’de 3 Ocak 2022 tarihinde 3 yakinini silahla öldürdügü gerekçesiyle aranan firari sanik M.Y. ile ona yardim ettikleri iddia edilen 5 sanigin yargilanmalarina devam edildi.

Kayseri'de 3 Kisinin Öldürüldügü Olayin Davasina Devam Edildi
Kayseri Adliyesi 4. Agir Ceza Mahkemesi’nde görülen durusmada, müstekiler ve taraf avukatlari hazir bulundu. Müstekiler, hakkinda kirmizi bülten çikarilan firari sanik M.Y.’nin yakalanmasi talebinde bulunurken, tutuksuz saniklardan 2’sinin azmettirme ve yardim etme suçlarindan tutuklanmasini istedi. Ayrica karsi tarafin kendilerini tehdit ettigini öne süren müstekiler, saniklarin en agir cezaya çarptirilmasini istedi.

Mahkeme heyeti ise eksikliklerin girdirilmesi için durusmayi ileri bir tarihe erteledi.

Olay

Edinilen bilgiye göre, 3 Ocak 2022 tarihinde Hunat Mahallesi Gavremoglu Caddesi üzerinde Seyit Y. (30), Gaffar Mehmet Y. (20) kardesler ve dayilari Serdar Y. iddiaya göre aralarinda miras yüzünden husumet bulunan amca çocuklari Mehmet Y. ile karsilasti. Çikan tartismanin büyümesi üzerine Mehmet Y., yaninda bulundurdugu tabanca ile ates etti. Baslarindan vurulan Seyit ve Gaffar Mehmet Y. olay yerinde hayatini kaybederken dayilari Serdar Y. ise kaldirildigi hastanede tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.
Kaynak: İHA