Yedigi Dayagi Hazmedemegi Için Öldürmüs

Kayseri’de 16 yasindaki çocugu kamelyada oturdugu sirada pompali tüfekle öldüren süpheli çikarildigi mahkemece tutuklandi. Zanlinin, cinayeti 1 hafta önce maktulden dayak yedigi için isledigini söyledigi ögrenildi.

Yedigi Dayagi Hazmedemegi Için Öldürmüs
Melikgazi ilçesine bagli Gesi Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde bulunan parkta dün aksam saatlerinde meydana gelen olayda, kamelyada oturan Saban S.’ye (16), S.A. tarafindan pompali tüfekle ates açildi. Saban S. ensesine isabet eden saçmalar sonucu agir yaralanirken, ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yapilan ilk müdahalede talihsiz gencin yasamini yitirdigi belirlendi. Olay yerinde genis güvenlik önlemi alan polis ekipleri de inceleme yapti. Saban S.’nin cansiz bedeni de yapilan incelemenin ardindan morga kaldirildi. Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri; olayin ardindan kaçan süpheli katil zanlisi S.A. ile birlikte H.K.’yi yakalayarak gözaltina aldi.

1 hafta önce kavga etmisler

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden S.A. çikarildigi mahkemece tutuklanirken, H.K. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Süpheli S.A.’nin ifadesinde, maktul Saban S. ile kavga ettigi ve dayak yedigi için cinayeti isledigini söyledigi ögrenildi.
Kaynak: İHA