Kütahya Il Özel Idaresine 75 Milyon TL Degerinde Is Makinesi Ve Araç Hibe Edildi

Kütahya Il Özel Idaresi, altyapi hizmetlerini iyilestirmek ve daha verimli hale getirmek amaciyla yeni is makinelerini araç parkina dahil etti. Vali Musa Isin’in katilimiyla gerçeklestirilen törende is makineleri ve araçlar tanitildi.

Kütahya Il Özel Idaresine 75 Milyon TL Degerinde Is Makinesi Ve Araç Hibe Edildi
Hibe olarak araç parkina kazandirilan 1 adet greyder, 1 adet forklift, 1 adet silindir, 2 adet beko loder ve 1 adet yükleyici olmak üzere toplam 6 araç ve Devlet Malzeme Ofisinden alinan 6 adet ticari araç ve 1 adet greyder törende tanitildi.

Vali Musa Isin, hizmete alinan araçlarin ve gelecek olan araçlarin toplam degerinin 75 milyon TL oldugunu ve araçlarin bagislandigini belirtti.

Mütesebbislere ve is insanlarina katkilarindan dolayi tesekkür eden Vali Isin, “Mütesebbislerimize tesekkür ediyorum. Is adamlarimiza sükranlarimi arz ediyorum. Gerek yaptiklari islerle gerek istihdamla gerek ürettikleri ürünlerle dis ticaretle ve yaptiklari iç ticaretle ilimize katkilari son derece önemlidir. Bu manada kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Bagislarin toplum nezdinde takdir görmesi ve is dünyasinin katkilarinin kamuoyu tarafindan bilinmesinin önemine dikkat çeken Vali Musa Isin, “Bu ülke için kim ne yapiyorsa halk tarafindan bilinmesi fayda var. Bir çivi çakanin basimizin üstünde yeri vardir. Kimin küçük bir gayreti varsa, dahli varsa, heyecani varsa, bu ülke için, bu halk için bir sey yapiyorsa, biz onu sirtimizda tasiriz. Yeter ki ülkemiz adina, milletimiz adina her sey yapilsin” diye konustu.

Kütahya Il Genel Meclisi Baskani Muammer Özcura ise geçmis yillarda filolarini büyük çapta yenilediklerini ve güçlendirdiklerini, güçlü ve sürdürülebilir olmasini sagladiklarini söyledi.

Kaynak: İHA