Antalya'da Silahlarin Konustugu Kavgada Yarali Ve Gözalti Sayisi Artti Açiklamasi 14 Yarali, 18 Gözalti

Antalya’da alacak verecek meselesi yüzünden çiktigi iddia edilen tartismada 14 kisinin yaralandigi, 18 süphelinin ise gözaltina alindigi bildirildi.

Antalya'da Silahlarin Konustugu Kavgada Yarali Ve Gözalti Sayisi Artti Açiklamasi 14 Yarali, 18 Gözalti
Olay, Kepez ilçesi Yeni Mahalle Karatay Caddesi üzerindeki bir kafede yasandi. Edinilen bilgiye göre, isletmenin eski sahibi ve yeni sahipleri arasinda iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden çikan tartisma bir anda büyüdü. Taraflar, tabanca pompali tüfeklerle birbirlerine kursun yagdirildi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Olayda 6’si tabanca, 4’ü biçak, 3’ü darp ve 1’i cam kesmesi olmak üzere 14 kisi yaralandi, gözaltina alinan süpheli sayisinin ise 18’e çiktigi belirtildi. Polis olayda kullanilan 2 tabanca, 1 tüfek ve 1 biçaga el koydu. Yaralilar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldirilirken, olayla ilgili sorusturma baslatildi.

Görgü tanigi bir vatandas, “Alacak verecek meselesi sanirim. 6-7 yarali gördük. Olay içeride meydana geldi” dedi.

Olay aniysa cep telefonu kamerasina yansidi. Silahlarin konustugu görüntülerde taraflar arasindaki silahli çatisma, birbirlerine esya firlatmalari, polisin olayi ayirma çabasi yer aldi.
Kaynak: İHA