Antalya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Tütüncü Açiklamasi 'Antalya'ya Hizmet Damgasi Vuracagiz'

Manavgat mitingine katilan Cumhur Ittifaki’nin Antalya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hakan Tütüncü, “Antalya’nin Altin Çagi’nda Manavgat’a, Antalya’miza ve 19 ilçemize hizmet damgasi vuracagiz “ dedi.

Antalya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Tütüncü Açiklamasi 'Antalya'ya Hizmet Damgasi Vuracagiz'
Cumhur Ittifaki’nin Antalya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hakan Tütüncü, Manavgat’ta Ülkü Ocaklari tarafindan düzenlenen mitinge katildi.

Tütüncü, miting alaninda coskulu bir kalabalik tarafindan karsilandi. 31 Mart’ta yapilacak seçimlerle Antalya’nin altin çaginin kapilarinin aralanacagini belirten Tütüncü, “Manavgat’imiza, Antalya’miza ve 19 ilçemize hizmetin damgasini vuracagiz. Buradaki bu heyecan 31 Mart’in müjdecisi. Ülkücü kardeslerimizle, AK Parti’ye gönül veren kardeslerimizle Cumhur Ittifakimiz, Allah’in izniyle hem Manavgat’ta, hem Antalya Büyüksehir Belediyesinde büyük tarihi bir zafer yazacak. 31 Mart aksami sandiklar açildiginda Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’ye Manavgat’tan güçlü bir selam gönderecegiz. Sandiklar açildiginda bütün Manavgat güçlü olacak, bütün Antalya güçlü olacak, Antalya’nin 19 ilçesi güçlü olacak“ dedi.

Tütüncü, Cumhur Ittifaki’nin Manavgat Belediye Baskan adayi Süleyman Okudan’a da destek istedi.

Sanatçi Mustafa Yildizdogan ve Ali Kinik’in katilimlariyla sölen havasinda bir bulusma gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA