Ozan Ertürk'e Altin Inci Ödülü

Yakin Savunma sanatlari alaninda Basarili Yakin Savunma Sanatlari Egitmeni ödülünün sahibi Yalova Altinovali Ozan Ertürk oldu.

Ozan Ertürk'e Altin Inci Ödülü
Ulusal ve Uluslararasi gerçeklesen Türkiye ve farkli birçok ülkeden is adamlarinin bir araya geldigi sanat ve is dünyasinin ödüllendirildigi 7. Altin Inci Ödül Törenleri gerçeklestirildi.

7. Altin Inci Ödül Törenleri gerçeklestirildi.

Bu özel gecede, tinovali savunma sanatlari uzmani Ozan Ertürk, Yilin Basarili Türk Yakin Savunma Sanatlari Egitmeni ödülüne layik görüldü.

Ayni ödülü geçen yil da kazanan Ertürk, iki yil üst üste ödül alma basarisina ulasti.

Çalismalarini Uluslararasi Yakin Koruma Savunma Egitim Federasyonu’na bagli olarak yürüten Ozan Ertürk, özel ve tüzel kisiler savunma egitimi, koruma egitimi meskûn mahal, motorize, taktikal atis savunma ve saldiri, kesici, atesleyici, darp aletlerine karsi savunma ve saldiri egitimi, vip koruma, çiplak el savunma saldiri egitimleri, güç getirmeden teknik kullanma, gasp, taciz, tehdit durumunda yapilmasi gerekenler, kamu ve kurumlar STK’larin destekleri ile kadina yapilan siddet ve eylemi isteyen her kisiye egitimleri vererek kendini savunma ve öz güvenin gelisim egitimleri veriyor.
Kaynak: İHA