Kaybolan Engelli Kadin Ayak Izinden Takip Edilerek Bulundu

Antalya’nin Manavgat ilçesinde kaybolan engelli 56 yasindaki Nevin Kaplan, 12 saatlik arama sonunda ayak izinden gittigi yön belirlenmek suretiyle ormanlik alanda bitkin bir sekilde bulundu.

Kaybolan Engelli Kadin Ayak Izinden Takip Edilerek Bulundu
Edinilen bilgiye göre, Sevinç Mahallesinde ikamet etmekte olan engelli 56 yasindaki Nevin Kaplan, sabah saat 07.00 siralarinda evlerinden ayrildi. Ögle saatlerine kadar haber alamayan yakinlari Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi Sarilar Jandarma Karakolunu arayarak kayip ihbarinda bulundu.

Kayip kadinin bulunabilmesi için Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi koordinesinde çalisma baslatildi.

Sarilar, Side ve Merkez Jandarma Karakoluna bagli asayis timleri Manavgat JASAT, Antalya JAK ve 2 adet köpek timi, MAKSAT ekiplerinden olusan 57 personel, 15 araç, 2 adet dron ve 112 Ambulans ekiplerince Sevinç ve Oymapinar Mahalleleri arasindaki daglik sarp ve kayalik arazide yapilan aramalar sonucunda ayak izi tespit etti. Ayak izini takip eden ekipler, Nevin Kaplan’i Oymapinar Mahallesine bagli Çalti Mevkiinde yorgunluktan bitap düsmüs vaziyette buldu.

12 saat sonra bulunan Nevin Kaplan, gerekli saglik kontrollerinin yapilmasi amaciyla ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldirildi.
Kaynak: İHA