Sezer, Kavaklik Sakinlerine Kentsel Dönüsüm Projesi'ni Anlatti

AK Parti Kdz. Eregli Belediye Baskan Adayi Ibrahim Sezer, Kavaklik Mahallesi’nde gerçeklestirdigi halk bulusmasinda; Kavaklik Mahallesi için hazirladigi ‘Kentsel Dönüsüm Projesi’ni detaylariyla anlatti. Kavaklik’in hak ettigi hizmeti alamadigini savunan Sezer, “Bu projeyi hazirlarken mahallenin yasini doldurmus birçok bina içerdigini ve can güvenliginiz için bu yipranmis binalarin yikilarak yeniden insa edilmesi gerektigini düsündük. Sizlere yakisir bina ve sosyal alanlari olusturduk. Ve sizden 5 kurus para almadan gerçeklestirecegiz bu projeyi” dedi.

Sezer, Kavaklik Sakinlerine Kentsel Dönüsüm Projesi'ni Anlatti
AK Parti Kdz. Eregli Belediye Baskan Adayi Ibrahim Sezer beraberinde Milletvekili Saffet Bozkurt, AK Parti Ilçe Baskani M. Mücahit Andiç ve Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, Kavaklik Mahallesinde “Halk Bulusmasi” gerçeklestirdi. Kavaklik Mahallesi’nde yogun bir kalabalik ile karsilanan Sezer, bu ilgi karsisinda memnuniyetini dile getirdi.

“Bu çagda bu mahalle Eregliye yakismiyor”

Kendilerinin, mahallelinin hak ettigi ve insana deger verildigini hissettiren hizmeti göstereceklerini ifade eden Sezer, “Mahalle sakinleri olarak görüyorsunuz, yasiyorsunuz. Burasi yillardir hep ayni kaldi. Bu çagda bu mahalle bu sekilde Eregli’ye yakismiyor. Her sey yillardir ayni, degisen hiçbir sey yok. Dogru dürüst hizmet yok. Esit hizmet yok. En basit sekilde yollariniz bakimsiz kalmis. Kaldirimlariniz eksik ya da olmasi gereken yerde yok. Çöp konteynirlariniz yetersiz ve sagliksiz konumlandirilmis. Oyun Parklariniz eksik ve bakimsiz. Dere islah çalismalari eksik. Kisacasi çogu hizmetten mahrum birakilmissiniz. Bunlar simdiye kadar zaten yapilmaliydi. Sizler bizim dönemimizde gerçek belediyecilik ile tanisacaksiniz. Artik bos vaatlerle zamanimizi yitirmeyecegiz. Bizler Kavaklik Halki’na hak ettigi hizmeti vermenin yaninda, yapacagimiz projeler ile buraya canlilik kazandiracagiz” diye konustu.

Konusmasinda Kavaklik Mahallesi için hazirladigi ‘Kentsel Dönüsüm Projesi’ni de mahalle sakinlerine detaylariyla anlatan Sezer, “Sehre giris kapisi olan Kavaklik Mahallesi artik Eregli’ye yakisir olacak. Simdi bu projeyi Eregli ile paylasmamiz üzerine, diger siyasi baskan adaylari projemize çamur atma yarisina girdiler. “Size bu binalari para ile satacaklar” seklinde yalan algiya baslamislar. Ben Ibrahim Sezer olarak sunu söylemek istiyorum. Bu projeyi hazirlarken mahallenin yasini doldurmus birçok bina içerdigini ve can güvenliginiz için bu yipranmis binalarin yikilarak yeniden insa edilmesi gerektigini düsündük. Sizlere yakisir bina ve sosyal alanlari olusturduk. Ve sizden 5 kurus para almadan gerçeklestirecegiz bu projeyi. Size hak ettiginiz degeri veren ve yasami sunan bu projemize çamur atmaktan baska bir sey üretemeyen, size hizmet sunamayan bu zihniyete artik dur demenin zamani gelmedi mi? Kaybedecek yillarimiz artik yok” ifadelerine yer verdi.

“Tüm mahallelere esit hizmet verecegiz”

Sezer, sadece sehir merkezine önem veren bir belediye baskani olmayacagini kaydetti ve “Tüm mahallelere esit hizmet getirecegim. Bunlari makamda oturarak degil, sizler için sahaya inerek çalisarak yapacagim! Milletvekillerimizle sizlerle el ele vererek, mahallelerimizin, sehrimizin eksiklerini hizla tamamlayacagiz. Çünkü bos vaatlerle kaybedecek 5 yilimiz yok! Bizim insanimiz hangi partiden olursa olsun, hangi düsünceden olursa olsun, yapacagim tüm islerde ‘Önce Insana Hizmet’ diyerek, Kdz. Eregli’yi ‘Gerçek Belediyecilik ile’ tanistiracagim” dedi.



Bozkurt: “üzerimizden puan toplamaya çalisiyorlar ”

Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt da Milletvekili oldugu süreçten bugüne kadar Eregli’ye birçok hizmeti kazandirdigini ve kazandirmaya devam edecegini ifade ederek sunlari belirtti:

’Gittigi yerlerde Baskan Posbiyik; Eregli’de çevre yolunu, hükümet konagini, emniyet binasini yapamadilar” diyerek seçimde üzerimizden puan toplamaya çalisiyor. Sizlere söyleyebilirim ki Eregli’de Hükümet Konagi Ögretmen Evi’nin yaninda hizli bir sekilde yapilmaya devam ediliyor. Emniyet Binasi, Dis Hastanesi, Üniversite Kampüsü, Özel Egitim Kampüsü yapilmaya devam ediyor. Çevre Yolu Projemiz onaylandi yakinda start verecegiz. 400 kisinin çalisacagi Cezaevi yapimina Subasi’nda baslanacak. Devrek Eregli Yolu bitmek üzere, Kepez Yolu’na EDS Sistemi kurulmasi için gerekli çalismalari baslattik. TOKI ile alakali Eregli’mize müjdemiz olacak. Organize Sanayi çalismalari çerçevesinde hem Subasi hem de Yaliboyu Bölgesi’nde Sanayi Bakanligi tarafindan onaylanmis 2 tane projemiz hayata geçti. Yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir.

“Yaldizli kataloglarla kimsenin umudu ile oynamiyoruz”

Devletin Eregli’miz için sundugu bu olanaklari Posbiyik göremiyor sanirim. Kendisi gibi “-cek, -cak’li” projeler yapmiyoruz. Hayata geçecek projeler yapiyoruz. Sen son 5 yildir bu halk için ne yaptin sen onu anlat. Yillardir yaldizli yildizli katalog bastirip milletin duygulariyla oynuyor. Yapacagim dedigi projeler kataloglarda kaliyor. Yaptigi icraat yok. Kavakligin, Kislanin, Köselerin, Abali mahallesini görüyorsunuz hiçbir çalisma yok. Ibrahim Sezer ayagi yere basan projeler hazirladi. Bizde Milletvekili olarak, iktidar olarak baskan adayi Sezer’in destekçisiyiz. Bu 5 yillik dönem içerisinde bu projelerin hayata geçtigini göreceksiniz" dedi.



“Bu halki kandirmayin"

Konusmasinda eski Kdz. Eregli Belediye Baskanlarindan Murat Sesli’yi de elestiren Bozkurt, “Seçim sahnesinde yer alan Eski Belediye Baskani Murat Sesli aday degil. Aday olan ayni ismi tasiyan kuzeni. Bu halki kandirmacadan baska bir sey degil. Bu kafalari karistirmaktan baska bir sey degil. Seçim yarisini kazanamayacaklarini bildikleri halde Iyi Parti ile Sesli bir olarak, Ak Parti’den oy bölmeye çalisiyorlar" dedi.

Kaynak: İHA