Lapseki'de 5. Kitap Festivali Ve Imza Günleri'nin Açilisi Gerçeklesti

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Kaymakamligi, Lapseki Belediye Baskanligi ve Lapseki Ilçe Milli Egitim Müdürlügü katkilariyla düzenlenen 5. Kitap Festivali ve Imza Günleri’nin açilisi gerçeklestirildi.

Lapseki'de 5. Kitap Festivali Ve Imza Günleri'nin Açilisi Gerçeklesti
Lapseki Belediyesi Sosyal Tesisler 2’de gerçeklestirilen açilisa Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, AK Parti Lapseki Ilçe Baskani Hasan Engin ve vatandaslar katildi.

Kitap Festivalinde Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, yazarlar ile bir araya geldi.

Yaklasik 10 gün açik olacak kitap fuarinda her gün ayri yazarlar gelerek, fuari ziyaret edenlerin kitaplarini imzalayacak.

Kitap fuarini gezen Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, "Ben öncelikle herkesin mübarek Ramazan’ini kutluyor, hayirli ramazanlar diliyorum. Bir hafta boyunca açik kalacak kitap fuarina biz genç yasli demeden herkesi bekliyoruz. Bundan sonraki kitap fuarimizi insallah kiraz festivalinde yapacagiz. Yilda birkaç defa kitap fuari yapiyoruz bu yil Mart ayi Ramazan ayina özel olarak geldi yazarlarimiz kitaplariyla. Burada yaklasik bin 500 çesit kitap ve 15 binin üzerinde de kitap var kitap severler buraya geldiginde istedikleri kitabi bulabileceklerini düsünüyor herkesi kitap fuarina bekliyorum” dedi.

Kaynak: İHA