Sehit Aileleri, Gaziler Ve Mehmetçik Iftarda Bulustu

Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Erzurum Subesi, 9. Kolordu Komutani Tümgeneral Tevfik Algan, Sehit Aileleri ve Mehmetçiklerle beraber iftar açti.

Sehit Aileleri, Gaziler Ve Mehmetçik Iftarda Bulustu
Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Erzurum Subesi 7. Olagan Genel Kurulu sonrasi ise Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti. Dernek Baskani Recep Akgül ve yönetim kuruluna hayirli olsun dileklerinde bulunan ve basari dileyen Vali Çiftçi, onlara her zaman için destek sözü verdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi ayrica Palandöken Basögretmen Ilkokulu Müdür Yardimcisi Ercan Fil’in daveti üzerine, Sehitler Haftasinda ögrenci bir araya gelerek sehit-gazi-vatan-millet-bayrak kavramlari üzerine sohbet ederek, vatanin ne sartlarda, nelerden vazgeçilerek kazanilip bizlere birakildigini ifade etmeye çalistilar. Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Erzurum Sube Baskani Recep Akgül “Misafirperverliklerinden dolayi Okul Müdürü Ahmet Engin, Müdür Yardimcisi Ercan Fil, ögretmen ve ögrenci kardeslerimize çok tesekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA