Sirnak'ta Cumhurbaskani'nin Ziyareti Öncesi Hazirliklar Tamamlandi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in, 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle Sirnak ziyaret öncesi kent merkezinde hazirliklar tamamlandi.

Sirnak'ta Cumhurbaskani'nin Ziyareti Öncesi Hazirliklar Tamamlandi
31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Sirnak Adiye Meydani’nda yarin Cumhurbaskani Erdogan’in kenti ziyareti nedeniyle devam eden çalismalar tamamlandi. Kentin farkli noktalarina pankart, bayrak, billboardlara ilanlar ve afis asilirken, belediye ekipleri çevre düzenlemeleri ve yol temizleme çalismalarini tamamladi.

Sirnak Belediye Baskani ve AK Parti Sirnak Belediye Baskan adayi Mehmet Yarka, cumhurbaskanini misafir etmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Sirnak’in sikintilari oldugunu, ama AK Parti hizmet siyasetiyle, hizmet kültürüyle, hizmet anlayisiyla, yerel yönetimlerde 2019 yilinda seçildiklerinden bu yana burada çok güzel çalismalari oldugunu belirtti.

"Cumhurbaskanimizin burada bizim öncelikli olarak, Van Yolu Projemizin hizlandirmasini, Sehir Hastanemizin ivediyle bitirilmesi, Sirnak Gabar Petrolün su anda günlük 40 bin varil olmasi ve 100 bin varil olmasi durumunda rafinerin kurulmasi taleplerimiz var" diyen Yarka, "Sirnak’ta eksik kalan projelerin yapilmasi ve Sirnak’ta kentsel dönüsüm projesi de bizim için çok önemlidir. Sirnak’ta görüntüsü düzgün olmayan ve özellikle depremden sonra, deprem hassasiyeti üzerinde çok çalisiyoruz. Bizim bölgemizin de fay hattina çok yakin olmasi, eski yapilarin yikilmasi ve kentsel dönüsümü adi altinda tekrardan yapilmasini cumhurbaskanimizin bizlere müjdeleyecegine inaniyorum” dedi.

Çalismalar ile ilgili bilgi veren AK Parti Sirnak Il Baskani Ibrahim Halil Erkan da, “Yarin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan Sirnakli kardeslerimizle bulusacak. Daha önce yikilmis viran olmus bir Sirnak vardi. Ticareti alt ve üst yapisiyla gerçekten terör eylemlerinden dolayi ziyan olmus bir kent vardi. Cumhurbaskanimizin talimati dogrultusunda yepyeni bir kent olusturuldu" diye konustu.

Kaynak: İHA