DHMI Teftis Kuruluna Yeni Atanan Müfettis Yardimcilarinin Yemin Töreni Yapildi

Devlet Hava Meydanlari Isletmesi (DHMI) Teftis Kurulu Yönetmeligi çerçevesinde yapilan yazili ve sözlü sinavi sonucunda basarili olan ve atamasi yapilan müfettis yardimcilari Tugçe Özdemir, Batikan Burak Karadeniz, Baris Kasap ve Selim Isler yemin ederek görevlerine basladi.

DHMI Teftis Kuruluna Yeni Atanan Müfettis Yardimcilarinin Yemin Töreni Yapildi
Devlet Hava Meydanlari Isletmesi (DHMI) Teftis Kurulu Yönetmeligi çerçevesinde yapilan yazili ve sözlü sinavi sonucunda basarili olan ve atamasi yapilan müfettis yardimcilari, Tugçe Özdemir, Batikan Burak Karadeniz, Baris Kasap ve Selim Isler yemin töreni düzenlendi.

Genel Müdürlük binasindaki Mavi Salonda yapilan yemin töreninde, saygi durusu ve istiklal marsinin okunmasinin ardindan söz alan Teftis Kurulu Baskani Erdinç Kahraman 2019, 2021 ve 2023 yillarinda gerçeklestirilen yarisma sinavlarinin ardindan yapilan atamalarla, Teftis Kurulunun çok daha güçlü bir yapiya kavusturuldugunu ifade etti.

Kahraman, Teftis Kurulu Yönetmeligi’nde 3 subat 2021’de yapilan degisiklikle, mühendislik egitimi almis müfettis yardimcilarinin da Teftis Kuruluna katiliminin saglandigini böylelikle önemli bir eksikligin giderildigini söyledi.

Kahraman, yeni atanan müfettis yardimcilarina basari dileginde bulundu.
Kaynak: İHA