Bozbey Orhaneli'den Seslendi Açiklamasi 'Kazaniyoruz'

Bursa Büyüksehir Belediye Baskan adayi Mustafa Bozbey, vatandaslarin kendisine büyük bir teveccüh gösterdigini vurgulayarak, “Onlarin gitmeye çekindigi çarsi ve pazarda, esnaf ile birlikte vatandaslarimiz bizleri büyük bir ilgiyle kucakliyor. Buradan belirtiyorum, kazaniyoruz. Hiç merak etmeyin, 1 Nisan’da hep birlikte gülümseyecegiz” dedi.

Bozbey Orhaneli'den Seslendi Açiklamasi 'Kazaniyoruz'
31 Mart yerel seçimlerine dogru geri sayim sürerken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyüksehir Belediye Baskan adayi Mustafa Bozbey’den, taraftarlarini heyecanlandiracak bir açiklama geldi. Orhaneli’den Bursa’ya seslenen Bozbey, “kazaniyoruz” dedi.

CHP Orhaneli Seçim Ofisi açilisinin ardindan çarsi-pazar esnafiyla bir araya gelen ve Orhaneli halki tarafindan büyük bir ilgiyle karsilanan Bozbey, burada yaptigi konusmasinda herkese gösterdikleri teveccühten dolayi tesekkür ederek, “Kiymetli Orhanelili hemsehrilerim, sabredin, hep birlikte gülümseyecegimiz güzel günlere sadece 19 gün kaldi. Bursa’da sikmadik el birakmadik. Sizler dahil olmak üzere kentimizin her ilçesinde tarafimiza büyük teveccüh gördük. Onlarin çekindikleri için gidemedigi çarsi ve pazarda, hemsehrilerimiz ve esnafimizdan aldigimiz geri dönüslerle birlikte gözlemlerimiz ve arastirmalarimiza dayanarak söylüyorum; haberiniz olsun, kazaniyoruz. Hiç merak etmeyin. 1 Nisan’da hep birlikte gülümsüyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA