Baskan Topaloglu EMITT Fuari'nda Kemer'i Tanitiyor

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, bu yil ziyaretçilerine 27’nci kez kapilarini açan Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari’nda (EMITT) Kemer’i tanitiyor.

Baskan Topaloglu EMITT Fuari'nda Kemer'i Tanitiyor
Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, bu yil 27’nci kez kapilarini açan Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari’nda (EMITT) bire bir görüsmeler yaparak Kemer’i tanitiyor. Tanitim faaliyetleri sirasinda Baskan Topaloglu’na, Kemer Belediye Baskan Yardimcisi Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Tiras, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve Kemerli turizmciler eslik ediyor. Kemer standina yogun bir ilginin oldugu fuarin ilk gününde Baskan Topaloglu, turizmcilerle ve seyahat acentelerinin temsilcileriyle yüz yüze görüsmeler yapiyor.

Bakan Yardimcisi Alpaslan, Kemer standinda

27. Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari’nda (EMITT) Kemer standina ilgi devam ediyor. Son olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Nadir Alpaslan Kemer standini ziyaret ederek Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu ile fuari degerlendirdi.

Bakan Yardimcisi Alpaslan’a Kemer turizmi hakkinda bilgiler veren Baskan Topaloglu, “Kemer standimiz fuarin en fazla ilgi gören yerleri arasinda ilk sirada. Yaptigimiz bire bir görüsmelerde olumlu geri dönüsler aliyoruz. Kültür ve Turizm Bakan Yardimcimiz Sayin Nadir Alpaslan ile de görüsme firsatimiz oldu. Bu sene Kemer’de turizm anlaminda neler yapilabilir konusunda fikir alisverisinde bulunduk” dedi.

EMITT Fuari, 9 Subat Cuma günü sona erecek.
Kaynak: İHA