Bandirma EMITT'in Gözde Stantlarindan Biri Oldu

Bu yil 27’ncisi düzenlenen Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari’nda (EMITT) Bandirma Belediyesi’nin “Tarihi Iskele Binasi” temali standi, fuarin en çok konusulan ve ilgi gören noktalarindan biri oldu.

Bandirma EMITT'in Gözde Stantlarindan Biri Oldu
Bandirma, dünyanin en büyük 5 turizm fuari arasinda gösterilen Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari’nin (EMITT) ilgi odagi oldu. Istanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçeklestirilen fuar kapsaminda, kente özgü degerler ve destinasyon noktalari, tarihi ve dogal güzellikler Bandirma Belediyesi tarafindan büyük bir özenle tanitildi. Bandirma Belediyesi, fuar süresince ziyaretçilere Bandirma’nin turistik cazibesini ve gastronomi çesitliligini kesfetme firsati sagladi.

Bandirma Belediye Baskani Av. Tolga Tosun, fuar alaninda yaptigi konusmada Bandirma’nin adini her platformda en iyi sekilde duyurmak ve kenti bir marka haline getirmek için büyük bir gayretle çalistiklarini dile getirerek, “Bandirma’nin tanitimiyla ilgili bizim dönemimizde çok önemli yol kat ettik. Buna sebep bu tür fuarlara katiliyor olmamiz. Bandirma önemli bir sanayi, tarim, liman ve üniversite kenti ama bunun yaninda da bir tarih ve kültür kenti. Bunlarin tanitilmasinda bazi eksiklikler olmus. Biz bu yil 4. kez EMITT’teyiz,” diye konustu.

Belediye Baskani Av. Tolga Tosun, “Bandirma’nin adi, kurtulus mücadelesinin baslangicinda Bandirma Vapuru ile anildigi gibi, milli mücadelenin sonunda ise son kursunun atilmasinda da yer alir. Bandirma çok kiymetli bir kent. Ayni zamanda Bandirma’nin tarihi ve dogasiyla da önemli bir lokasyon. Kyzikos, Daskileion gibi antik kentler ve Kus Cenneti Mili Parki tanitima açik bir kent. Bizim bu fuarlara katilimimiz ile Bandirma bilinir bir noktaya geldi,” dedi.

Kaynak: İHA