Eyüpsultanli Çocuklar Sömestiri Dolu Dolu Yasadi

Eyüpsultan Belediyesinin sömestire giren ögrenciler için gerçeklestirdigi Sömestir Festivali, birbirinden renkli ve eglenceli aktivitelerle sona erdi.

Eyüpsultanli Çocuklar Sömestiri Dolu Dolu Yasadi
Gençlerin ve çocuklarin tatilin keyfini doyasiya çikarmalari için 21 Ocak - 5 Subat tarihleri arasinda gerçeklestirilen Eyüpsultan Sömestir Festivali kapsaminda Biz Cevahir Haliç Alisveris Merkezi, Eyüppark Alisvermerkezi ve Vialand Alisveris Merkezi’nde bir dizi etkinlik düzenlendi.

Cumartesi ve Pazar günü alisveris merkezlerinde gerçeklestirilen etkinliklerde çocuklar Hacivat - Karagöz, sihirbaz, jonklör, balon gösterileri ile eglenceli dakikalar yasadi. Yüz boyama ve bileklik yapimi atölye çalismalarina da katilan çocuklara Eyüpsultan Belediyesi tarafindan balon ve boyama kitaplari hediye edildi.

Sanatsal egitsel ve sportif aktiviteler

Festival kapsaminda liseli gençler için yatili kamp günleri, buz pisti deneyimi, ücretsiz sinema günleri, Matematik Evi atölyeleri, ebeveyn çocuk atölyeleri, tiyatrolar, basketbol turnuvasi gibi çesitli sportif, egitsel ve sanatsal aktiviteler düzenlendi.

Baskan Deniz Köken de ögrencilerle birlikteydi

Eyüpsultanli çocuklar için bu muhtesem festivali hazirlayan Eyüpsultan Belediye Baskani Deniz Köken, Cumartesi günü Biz Cevahir AVM’de etkinliklerin yapildigi alani ziyaret etti. Etkinlikte çocuklarin eglencelerine ortak olan Baskan Deniz Köken, tüm çocuklarin ve ailelerinin sömestir tatilini tebrik etti, baslayacak olan ikinci egitim - ögretim dönemi için basarilar diledi.
Kaynak: İHA