Milli Halterci Halil Mutlu'dan Miniklere Ziyaret

Olimpiyat ve Dünya Sampiyonu Milli Halterci Halil Mutlu, ilkokul ögrencileri ile bir araya gelerek sorularini cevapladi.

Milli Halterci Halil Mutlu'dan Miniklere Ziyaret
Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Sampiyonu Milli Halterci Mutlu, Keçiören Sehit Fatih Erdogan Ilkokulu ögrencilerinin davetlerini kirmayarak ziyaret etti.

Okulun konferans salonunda gerçeklesen söylesiye katilan Milli Halterci Mutlu, hayatini ve spor yasamini anlattiktan sonra ögrencilerin merak ettigi sorulari cevapladi. Programin sonunda ögrenciler hem ellerinde getirdikleri Halil Mutlu fotograflarini imzalatti, hem de hatira fotografi çektirdi.

Spor hayatinin Milli Egitim Bakanligi tarafindan müfredata konuldugunu belirten Mutlu, “Yasarken anilmak, ögrencilerin sizi ders olarak islemesi çok güzel. Tabii ki de bunun ön hazirligi da yapilmis. Bir hafta önceden Halil agabeyiniz gelecek ve Halil agabeyinizle ilgili bazi arastirmalar yapin diyorlar. Bu konuda da çocuklarimiza buna benzer ödevler veriyorlar. Onlar da bizi tanidikça seviyorlar. Dolayisiyla bizim açimizdan keyifli bir söylesi oldu” ifadelerini kullandi.

“Hayata yeni atilan çocuklarin merak ettikleri seyler çok farkli oluyor”

Katildigi panellerde en zor sorulari ilkokul ögrencilerinden aldigini dile getiren Mutlu, “En rahat ettigim paneller üniversite panelleridir. Yas düstükçe sorular zorlasiyor. Çünkü gerçekten hayata yeni atilan çocuklarin merak ettikleri seyler çok farkli oluyor. Bugün benim için genel anlamda baktigimiz zaman hep çalismis oldugum yerden geldi sorular. Genellikle bu yas grubu çocuklarin sorunlarindan çekinen ve korkan biriyim. Ortaokulda biraz daha rahat ediyorum. Onun disinda iste lise daha rahatlatiyor. En rahat ettigim panellerde üniversite ögrencilerinin katildigi programlar oluyor. Yas büyüdükçe sorulara karsi daha hazirim” dedi.

Kaynak: İHA