Arkadasini Öldüren Zanli Tutuklandi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde arkadasini tabancayla öldürüp kayiplara karisan sahis, polis ekiplerince yakalandi. Adli makamlarin karsisina çikarilan katil zanlisi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Arkadasini Öldüren Zanli Tutuklandi
Olay, Yalikavak Marina içerisindeki bir isletmede meydana geldi. Mumcular Cezaevi’nden izinli çikan S.A., marinadaki bir isletme önünde husumetli oldugu arkadasi Ercan Petek ile karsilasti. Ikili arasinda tartisma baslarken, tartismanin büyümesi üzerine Petek’in karnina silahla ates eden S.A., olay yerinden uzaklasti. Agir sekilde yaralanan Ercan Petek, 112 Acil Çagri Merkezi’ne yapilan ihbar sonrasi bölgeye sevk edilen saglik ekibinin yaptigi ilk müdahale sonrasi Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Hastanede tedavi altina alinan Petek, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Güvenlik kameralarini incelemeye alan polis ekipleri, S.A.’yi yakalamak için çalisma baslatti. S.A., otomobili ile seyir halindeyken suç aleti ile birlikte kiskivrak yakalandi. Süpheli ifadesinde cezaevinde bulundugu dönemde arkadasi Ercan Petek’in kendisine yardimci olmadigini ve bu sebeple tartisma yasadiklarini dile getirerek, “Cezaevindeyken bana sahip çikacakti. Faturalarimi ve kirami ödemedi. Suyum kesildi. Ev sahibim tahliye istedi, gururuma yediremedim" dedi.

Karakoldaki ifade islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen katil zanlisi S.A. çikartildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olayda hayatini kaybeden Ercan Petek’in ise memleketi Siirt’te topraga verilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA