Ünlüler Istanbul'da AVM Veya Kalabalik Yerlerden Daha Çok Dogayi Tercih Ediyor

Istanbul’un en islek ve ugrak mekanlarinda vakit geçirmeyi tercih eden ünlülerin tercihleri de son zamanlarda degismeye basladi. Sehrin yogunlugu ve trafik kesmekesinden kurtulmak isteyen ünlüler, Dogayla iç içe olacak sekilde konsept mekanlari tercih etmeye basladi. Sariyer Ayazaga’da sehrin içerisine kurulan 35 bin metrekarelik konsept ise yildizlarin ugrak noktasi olmaya basladi.

Ünlüler Istanbul'da AVM Veya Kalabalik Yerlerden Daha Çok Dogayi Tercih Ediyor
Büyüksehir’in popüler mekanlarinin bulundugu Istiklal Caddesi, Bebek, Ortaköy gibi kabalik semtlerde vakit geçirmeyi tercih eden ünlü isimlerde artik noktalarini degistirerek daha sakin ve dogayla iç içe alanlari tercih etmeye basladi.

Ayazaga’da kurulan 35 bin metrekarelik tesis ise sehirden kaçmak isteyen vatandaslarin ve ünlü isimlerin ugrak noktasi olmaya basladi.

Binalarin arasina kurulan konsept orman adeta ilgi odagi olma yönünde hizla ilerliyor.

Insanlar doga ve agaçla iç içe olmasi gerekiyor

Hafta sonu yogunlugundan kaçan ve dogayi çok sevdigini söyleyen ünlü oyuncu Wilma Elles, “Çok begendim tam bana göre bir alan nefes alabiliyor olmak mutluluk verici. Çok sasirtici bana bir arkadasim tavsiye etti. Bizde dügün için yer bakiyorduk onun arastirmasina bakarken burayi bulduk ve denk geldik. Burasi çocuklarla eglenilebilecek ve rahat bir yer. Insanlar doga ve agaçla iç içe olmasi gerekiyor. Deniz kenarinda localar vardi bildigimiz ama burasi da doganin içerisinde localar olusmus. Burasi çok eglenceli ve aile yeri olmus durumda su anda” seklinde konustu.

Buraya hafta sonu gelen insanlar aksam yemegine kadar burada vakit geçiriyor

Nefes Vadi Park Isletme sahibi olan Gürkan Koca, “Burasi 35 bin metre kare alan içerisinde VIP localari olan açik ve kapali Restoranlari olan, dügün salonu olan sehrin içerisinde bulunan ama dogayla iç içe olabilecek bir nokta. Insanlarin hem ulasim noktasinda rahat gelebilecegi bir alan. Genelde gelen herkes çok sasiriyor evlere çok yakin ve bir o kadarda ormanin içerisinde olmasi sasirtici oluyor. Burada ailelerin çocuklarla beraber vakit geçirebilecegi alanlar ve noktalarda var önümüzdeki süreçte hayvanlar da gelecek suanda yapimi ve bakimlari devam ediyor. Buraya hafta sonu gelen insanlar aksam yemegine kadar burada vakit geçiriyorlar. Biz insanlarin dogayla iç içe olmasini tesvik edebilmek amaciyla sürekli kampanyalar ve indirimler de uyguluyoruz” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA