Yeniden Refah Partisi'nin Adana Yüregir Belediye Baskan Adayi Abdullah Torun Oldu

Yeniden Refah Partisi, 22. dönem AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Torun’u Adana’nin Yüregir ilçesi Belediye Baskan adayi olarak açikladi.

Yeniden Refah Partisi'nin Adana Yüregir Belediye Baskan Adayi Abdullah Torun Oldu
31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayili günler kala seçim sürecinin en çok konusulan partisi Yeniden Refah Partisi’ne katilimlar devam ediyor. Yeniden Refah Partisi’nin sosyal medya hesaplarindan yapilan açiklamaya göre, 22. dönem AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Torun partisinden istifa ederek, Yeniden Refah Partisi’ne katildi.

Torun’a rozetini partinin Adana Il Baskani ve Adana Büyüksehir Belediye Baskan adayi Selahattin Baysal takti. Torun, ayni zamanda Yeniden Refah Partisi’nden Adana’nin Yüregir ilçesi Belediye Baskan adayi olarak açiklandi.

Abdullah Torun kimdir?

1968 Çermik dogumlu olan Abdullah Torun, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ingilizce bölümü mezunu. Orta düzeyde Almanca biliyor olmasinin yani sira serbest avukatlik yapmaktadir. Özel sirket isletmecisi ve ortagi olan Torun, AK Parti’den 22. dönem Adana Milletvekili olarak görev yapti. Torun, evli ve 3 çocuk babasidir.
Kaynak: İHA