Kusadasi Sahil Seridini Daha Modern Hale Getirmek Için Çalisma Baslatildi

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kusadasi merkezde 2 bin 500 metre uzunlugundaki sahil seridinde düzenleme yapmaya basladi. Çalismalari yerinde inceleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, düzenlemenin Kusadasi’ni daha da modern hale getirecegini söyledi.

Kusadasi Sahil Seridini Daha Modern Hale Getirmek Için Çalisma Baslatildi


Çerçioglu, yapilan çalismayla Kusadasi’nda 2 bin 500 metrelik sahil seridi boyunca bir yürüyüs ve bisiklet yolu daha olusturduklarini ifade etti.

Sahil seridinde plaj voleybolu alani, seyir alanlari ile Ismail Cem ve Atatürk meydanlarinda da düzenleme yapilacagini belirten Çerçioglu, daha modern bir görünüm için de peyzaj çalismalarina da yer verileceginin altini çizdi.

Çerçioglu daha önce de Kusadasi Sevgi Plaji boyunca 20 kilometre uzunlugundaki alanda bisiklet ve yürüyüs yolu yaptiklarini hatirlatarak, "Kusadasi Türkiye’de turizmin basladigi ilk tatil beldesi. Bizler de döviz girdisiyle Aydin’in ve Türkiye’nin ekonomisine büyük katki sunan Kusadasi’nin daha yasanabilir bir kent olmasi için durmaksizin çalisiyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA