Insaat Projeleriyle Hem Dogayi Koruyor Hem De Modern Yasam Alani Sagliyor

Adana’da ses getiren projelere imza atan Bakiz Insaat, projeleriyle hem dogayi koruyor hem de modern yasam alanlari sunuyor.

Insaat Projeleriyle Hem Dogayi Koruyor Hem De Modern Yasam Alani Sagliyor
Adana insaatina uzun yillardir yön veren firmalar arasinda yer alan Turgay Canver ve kizi Begüm Canver’in sahibi oldugu Bakiz Insaat, yaptigi projelerle hem adindan söz ettiriyor hem dogayi koruyor hem de modern yasam alanlarini insanlara sunuyor.

“Dogaya önem veren projeler artmali”

Bakiz Insaat’in sahibi Nadir Turgay Canver, “Projelerimizde özellikle tabiati, doganin bütün güzelliklerini bulusturmaya çalisiyoruz. Dogaya önem veren projelerin emsallerinin çogalmasi gerektigini düsünüyoruz. Projelerimizi uluslararasi standartlarda planlayarak, Vizyonumuzu sürekli gelistirerek ilerliyoruz” dedi.

"Yenilikçi bakis açimizi tecrübemiz ile birlestiriyoruz"

Begüm Canver ise projelerinde farkli hissettirecek bir yasam için her türlü ayrintinin düsünüldügü, gökyüzüyle dost ve son teknoloji mimari özellikleriyle tasarlandigini söyledi.

Canver, “Hep daha iyisi odakli yenilikçi bakis açimizi tecrübemiz ile birlestirerek Projelerimizi sürekli stratejik planlama kapsaminda yapiyoruz. Devamli ilerleyen sektörel gelismeleri takip ederek her zaman daha da ilerisini yapma çabasindayiz. Kent estetigine katki sunan, sosyal donatili konutlarla yasanabilir mekanlar insa ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA