Cinayetten Yargilanan Sanik Açiklamasi 'Biçagin Üzerine Atlayinca Biçak Saplandi, Ben Öldürmedim'

Samsun’da içkili restoran çikisinda yasanan kavgada 1 kisiyi öldüren, 1 kisiyi de biçakla agir yaralayan sahsin yargilanmasina baslandi. Tutuklu yargilanan sanik, "Biçagin üzerine atlayinca biçak saplandi, ben öldürmedim" dedi.

Cinayetten Yargilanan Sanik Açiklamasi 'Biçagin Üzerine Atlayinca Biçak Saplandi, Ben Öldürmedim'
Olay, Ilkadim ilçesi Kiliçdede Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan bir içkili restoranin önünde 2 Eylül 2023’te gece saat 23.50’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, küfürlesme yüzünden çikan tartismanin kavgaya dönüsmesi sonucu Turgut Uzal’in biçakla saldirdigi Ergin Çolak (50) ve Recep Ilhan (53) çesitli yerlerinden biçaklanarak agir yaralandi. Sokakta olduklari yere yigilan yaralilar, ambulanslarla Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Recep Ilhan hastanede müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Olaydan sonra kaçan Turgut Uzal polise teslim oldu ve çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Turgut Uzal hakkinda Samsun 4. Agir Ceza Mahkemesi’nde dava açildi. Davanin ilk durusmasinda hakim karsina çikan Uzal, kendini savunarak, "Kavga sirasinda elimin kesildigini gördüm. Ergin üzerime geliyordu. Üzerimdeki biçagi çikardim rastgele salladim. Yere düstüm. Bu sirada Recep üzerime atladi. Elimdeki biçak Recep’e saplandi. Maktülü daha önceden tanimiyorum. Olay yerinden kaçtim. Bir bodrumda saklandim, sabah polise teslim oldum" dedi.

Durusma ileri bir tarihe ertelendi.
Kaynak: İHA