CHP Babaeski Gençlik Kollari Baskani Bülbül Istifa Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Babaeski Gençlik Kollari Baskani Emirhan Bülbül, yerel seçimlere sayili günler kala görevinden istifa ettigini duyurdu.

CHP Babaeski Gençlik Kollari Baskani Bülbül Istifa Etti
Sosyal medya hesabindan açiklama yapan Emirhan Bülbül, “Biz her seyden çok partimizi sevdik. 1 Agustos 2021 tarihinde merkez atamasi ile görevin bosalmasi nedeniyle Babaeski Gençlik Kollari görevine basladik. Göreve basladigimiz günden bugüne kadar ben ve ekip arkadaslarim partimizin basarisi için gece gündüz demeden çalistik. Benimle birlikte yol yürüyen emektar ve vefakâr tüm genç arkadaslarima bir kez daha tesekkür ediyorum" dedi.

Bülbül, “Örgütü ilerletecek olan disaridan devsirme adaylar degil, liyakat ve özveri sahibi olan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yetistirdigi emekçi gençleridir. Kendi partisinin üyelerinin belirleyecegi belediye meclis üyelerinden korkan yöneticiler, halkin karsisinda ne yapacaktir? Benim için herkesin ne yaptigini, ne söyledigini biliyorum ama bu zamana kadar hiç konusmadim, gidip hiç ortaligi karistirmak istemedim, partime zarar gelmemesi için bundan sonra da ayni çizgide olacagimiz bilinmelidir. Ben yalakalik yapmak için partimi kimsenin ayaklar altina almasina göz yummam ve buna da izin veremem. Ben ilçeme sevdaliyim. Hiçbir zaman koltukta veya protokollerde gövde gösterisi yapmadim ama bugün geldigimiz durumda sovmenler türedi. Degerli büyüklerim sov yapmak için yanlis yeri seçiyorsunuz. Yerel yönetimler halka hizmet etme yeridir. Simdi alin mevkiler ve makamlar sizlerin olsun, ben bana göre en büyük makam ve mevki olan Cumhuriyet Halk Partisi üyesiyim. Bu kararlilikla bugün itibariyla Gençlik Kollari Baskanligindan istifa ettigimi parti üyelerimiz basta olmak üzere kamuoyuna saygilarimla arz ediyorum. Almis oldugum bu karar, sözde dogru kisilerin yaptigi ve birkaç kisinin iki dudagindan çikan bana göre yanlis liste dogrultusunda ortaya çikmistir. Hiçbir mevki ve makam Cumhuriyet Halk Partisi üyeliginin önünde degildir” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA