Karacabey'de Mahalleler Yeni Asfalt Ve Parke Taslariyla Güzellesiyor

Karacabey Belediyesi tarafindan baslatilan yol çalismalari çerçevesinde, ilçe merkezi ve kirsalda Esentepe, Emirsultan, Gazi, Yenimahalle, Hürriyet ve Yenikaraagaç mahalleleri olmak üzere toplamda 2 bin 195 ton asfalt dökümü yapilirken, toplamda 15 konumda asfalt ve parke tas çalismalari gerçeklestirildi.

Karacabey'de Mahalleler Yeni Asfalt Ve Parke Taslariyla Güzellesiyor
Bununla birlikte, parke tasi yenileme ve tamir çalismalarina da devam eden Karacabey Belediyesi ekipleri, deforme olan yollari daha düzenli ve bakimli hale getiriyor. Kirsalda ise Sazlica, Akhisar, Bogazköy, Dagkadi, merkezde ise Karacaahmet, Tavsanli, Sirabademler, Gazi ve Emirsultan Mahallelerinde parke tas döseme ve tamirati yapildi.

Ilçe halkinin hayat standartlarini daha da güzellestirmek adina araliksiz çalistiklarini ifade eden Belediye Baskani Ali Özkan, asfalt ve parke tas tamiratina ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde devam edileceginibelirtti.

Baskan Ali Özkan, Karacabey’i her yönüyle haya kalitesi yüksek, örnek bir sehir hale getirmek için çalismalari tüm hiziyla sürdürdüklerini kaydetti.

Kaynak: İHA