Balikçi Kenan Ve Yerel Gazeteciler, Depremzede Vatandaslari Unutmadi

Balikçi Kenan olarak taninan Kenan Balci, geleneksel olarak düzenledigi “Yerel Basin Kahvaltisi” ile gazetecilerle bulustu. Bulusmanin ana konusunun "afet" olmasi üzerine depremzedelere yardim karari alan gazeteciler, kahvalti sonrasinda toplanarak bankaya gitti.

Balikçi Kenan Ve Yerel Gazeteciler, Depremzede Vatandaslari Unutmadi
Geçtigimiz yil 6 Subat’ta yasanan depremlerde binlerce vatandas hayatini kaybederken, birçok insan depremden etkilendi. Aradan geçen bir yilin ardindan ise duyarli vatandaslar depremzedeleri unutmadi. Balikçi Kenan olarak bilinen Kenan Balci, her yil geleneksel olarak düzenledigi “Yerel Basin Kahvaltisi” ile gazetecilerle bulustu. Yemegin ardindan gerçeklesen sohbet esnasinda ise depremzedelere yardim edilmesi karari alindi. Balci ve yerel gazeteciler, kahvaltinin ardindan bankaya giderek AFAD’a yardim yapti.

Depremden etkilenen vatandaslari unutmayacaklarini belirten Kenan Balci, “Her yil geleneksel olarak Beylikdüzü bölgesinde yerel basindan arkadaslar ile bulusarak kahvalti düzenliyoruz. Bugünkü sohbetimizin konusu ise Afet ve afetzedeler oldu. Afetten etkilenen vatandaslarimizi unutmadik, unutmayacagiz. Az da olsa onlara yardimda bulunacagiz. Bir arkadasimiz ortaya bu fikri atti. Biz zaten bu görevimizi yerine getirmeye çalisiyorduk, bu da ikinci görev oldu bizlere. Yasanan durum çok üzücü ama baslarina geldi. Üzülmesinler, yürekli insanlar, Türkiye’nin güzel insanlari onlarin her zaman yanindadir” dedi.

Kaynak: İHA