Pütürge Ilçesinde Baskan Mikail Sülük'e Büyük Destek

Malatya’nin Pütürge ilçesinde yeniden aday gösterilen AK Parti Pütürge Belediyesi Baskani Mikail Sülük, önümüzdeki 5 yilda da kalan hizmetleri gerçeklestirerek ilçede yatirim rekoru kiracaklarini söyledi.

AK Parti’nin Malatya’da ilk ilçe mitingi Pütürge ilçesinde gerçeklestirildi.

Çok sayida vatandasin katildigi miting öncesi yüzlerce araç ile Pütürge Belediye Baskani Mikail Sülük ve Malatya Büyüksehir Belediye Baskan adayi Sami Er ilçe girisince coskuyla karsilandi.

Ilçe meydaninda gerçeklesen mitingin açilisinda konusan Belediye Baskani Mikail Sülük, 31 Mart gecesi hem AK Parti’nin rekor bir oyla seçimi kazanacagini belirterek önümüzdeki 5 yilda ilçenin hizmete doyacagini söyledi.



Yeniden aday gösterilen Baskan Mikail Sülük, yaptiklari çalismalardan bahsederek, “Ilçemizde deprem konutlarinin çalismalari devam ediyor. 216 konut 38 ticarethane ve bir caminin insaati devam ediyor, kentsel dönüsüme giren evlerin yüzde 90’i 2 katli müstakil bahçeli evler. 6. ayda insallah hemsehrilerimize teslim edecegiz. Yine Çok Programli Lise’nin altinda 504 konutun temelleri atildi, insallah bu yeni dönemde sayin vekillerimizin, il baskanimizin, büyüksehir belediye baskanimizin destegi ile 100 konut Tepehan’a, 100 konut yine sosyal konut olarak Pazarcik’a ve talep olursa 10 konut da Nohutlu’ya yapmayi planliyoruz. Insallah bunu da bu dönemde gerçeklestirecegiz. Biz bugüne kadar sizlerin sayesinde hiç kendimizi yalniz hissetmedik emin olun sizler de yalniz degilsiniz” dedi.

AK Parti Malatya Il Baskani Namik Gören ise 2020 yilinda yasanan Sivrice depreminde Pütürge’nin büyük hasar aldigini belirterek o süreçten bugüne kadar yapilan yeni yatirimlar ve konutlar ile ilçenin yeni bir ilçeye dönüstügünü söyledi.



Baskan Sülük’ün yeniden aday gösterilmesi ile yarim kalan hizmetlerin de devam edecegini belirten Gören, vatandaslardan seçimlerde destek istedi.

AK Parti Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er’de göreve geldiklerinde Büyüksehir Belediyesi olarak ilçeler ile uyum içerisinde çalisacaklarini dile getirdi. Pütürge’nin özellikle Istanbul’a yogun bir göç verdigini de ifade eden Er, Pütürgelilerin ülke ekonomisine de ciddi katki sundugunu söyledi.

Mikail Sülük’ün bu seçimde de rekor oyla yeniden baskan seçilecegine inancinin tam oldugunu ifade eden Er, Malatya’yi hep birlikte ayaga kaldiracaklarini dile getirdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ihsan Koca’da Baskan Mikail Sülük’ün görevi süresince ilçeye hizmet ve yatirim getirmek için gece gündüz demeden çalistigina sahit oldugunu ifade ederek önümüzdeki dönemde de Pütürge için ayni sevkle çalisacagina inandigini söyleyerek seçimlerde destek istedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenci ise Cumhurbaskani Erdogan’in önderliginde tüm sehirlerde yatirimlarin arttigini söyleyerek, “Buralarin ayaga kalkacagini kimse düsünmüyordu. Ama Cumhurbaskanimizin verdigi sözlerin teker teker yerine geldigini görüyorsunuz. Kentsel dönüsümü yaparken çektigimiz zorluklari, o gün bunlar yapilmaz diyenler modern ve saglikli yapilari görüyorlar” diye konustu.

Kaynak: İHA