Aksaray Belediyesinden Ögrencilere Ücretsiz TYT-AYT Sinavina Hazirlik Destegi

Aksaray Belediyesi sehirde ikamet eden ögrencilere destek olmak amaciyla hayata geçirdigi "Egitim Destegi" projesi çerçevesinde sinava girecek ögrencilere TYT-AYT hazirlik destegi sagliyor.

Aksaray Belediyesinden Ögrencilere Ücretsiz TYT-AYT Sinavina Hazirlik Destegi
Toplumun her kesimine hitap eden ve sosyal belediyecilik alaninda örnek projelere imza atan Aksaray Belediyesi, ögrencilere sinavlara hazirlik konusunda destek oluyor. Aksaray Belediyesi, 2023-2024 egitim döneminde de ögrencilere bu destegini kesintisiz olarak sürdürüyor. Ögrencilere kendilerini test etme imkâni saglamak, sinav tecrübesi kazandirmak, bu sayede sinav stresini az da olsa üzerlerinden atmalarina yardimci olmak amaciyla gerçeklestirilen kurslar yogun ilgi görüyor.

"Gelecegimizin teminati olan gençlerimizi ve çocuklari en güzel sekilde hayata hazirlamamiz gerekir" diyen Belediye Baskani Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi tarafindan ücretsiz olarak verilecek olan kurslarla ilgi açiklamalarda bulundu. Baskan Dinçer, “Egitime her daim destek verecegimizi ve destek vermek için sürekli çalisma içerisinde olacagimizi daha önce de belirtmistik. Aksaray Belediyesi olarak egitimde toplumun tüm kesimlerini kapsayan firsat esitliginin çok önemli oldugunu biliyor ve bu alanda tüm çabamizla çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bizler de ögrencilerimize egitim ögretim destegini daha da ileri tasimak adina gençlerimizin ücretsiz yararlanabilecegi TYT- AYT sinavlarina hazirlik kurslari açarak onlara destek olmak istedik. Iyi egitim almis güzel ahlakli gençlerimiz, çocuklarimiz gelecegimizin teminatidir. Alaninda uzman egitimcilerimizin rehberliginde sinavlara hazirlanan ögrencilerimiz hayal ettikleri basariyi elde edeceklerdir. Bu kurslarda verilecek egitimden genç kardeslerimizin azami derece faydalanmalarini temenni ediyorum. Biz her zaman gençlerimizin yanindayiz” dedi.

Üniversite sinavina hazirlik sürecinde böyle bir imkânin kendilerine sunulmasindan dolayi memnuniyetlerini dile getiren ögrenciler de her zaman egitime destek olan Belediye Baskani Evren Dinçer’e desteklerinden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA