Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu'nun 'Macbeth Abla' Adli Oyununa Yogun Ilgi

Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu tarafindan sahnelenen “Macbeth Abla” adli oyun Bozüyüklü tiyatroseverlerin begenisini kazandi.

Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu'nun  'Macbeth Abla' Adli Oyununa Yogun Ilgi
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde 3’üncü kez sanatseverlerle bulusan “Macbeth Abla” Bozüyük Belediye Tiyatrosu’nun diger sezon oyunlari “Hayat Gazinosu” ve “Kalbimdeki Pervane” gibi sanatseverlerin ilgisini çekerek kapali gise sahnelenmeye devam ediyor. Gençlik Tiyatrosu ekibinin profesyonel oyunculari aratmayan oyunculuklariyla sahneledigi oyun sanatseverler tarafindan keyifle izlendi. Birbirinden farkli 9 kadinin yer aldigi, kenar mahalledeki eski bir çesme basinda geçen oyunda Avrupa Birligi’nden Kültür projesi olarak iki kisinin gelmesi, Shakespeare’ in Macbeth oyununu kadinlarla sergilemek istemeleri ve muhtarin para için kadinlari tiyatro oynamaya ikna etmesi üzerine gelisen olaylar komik bir dille anlatiliyor. Elçin Karaahmet, Aysegül Seda Demir, Erhan Erginsu ve Özgür Yamaci’nin yazdigi, Dans ve Hareket Tasariminin Ilknur Durmaz’a ait olan oyunun yönetmenligini Kivanç Pehlivanoglu yaparken oyunda Berat Eren Köklü, Berra Yigit, Defne Irem Beysil, Ecem Nil Ada, Eylül Yaman, Iclal Adalioglu, Irem Özen, Irem Simsek, Nida Sezer, Sude Kenar, Sümeyye Yildirim, Sevval Aydin ve Zeynep Aksu rol aldi.

Bozüyük Belediye Tiyatrosu’nun Subat ayi programina göre 13, 20 ve 27 Subat Sali günleri saat 10:00’da “Kalbimdeki Pervane” adli çocuk oyunu minik tiyatroseverlerle bulusurken 21 Subat Çarsamba günü saat 20:00’de “Hayat Gazinosu” adli tek perdelik müzikli oyun seyircisiyle bulusacak.
Kaynak: İHA