Baskan Bilgin Açiklamasi ' Insanimizin Oldugu Her Yerde Biz Variz'

Sivas Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Hilmi Bilgin, AK Parti Il Baskani Yusuf Tanriverdi, Merkez ilçe Baskani Burak Kuruçay ve Gençlik Kollari Baskani Fatih Sakarya ile birlikte Ziraat Odasi ve Aricilar Birligini ziyaret etti.

Baskan Bilgin Açiklamasi ' Insanimizin Oldugu Her Yerde Biz Variz'
Seçim çalismalari kapsaminda kamu kurumlari ve sivil toplum kuruluslarini ziyaret eden Sivas Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Hilmi Bilgin ve AK Parti Yönetimi ilk olarak Ziraat Odasi’ni ziyaret ederek Oda Baskani Haci Çetindag ve yönetimi ile istisarelerde bulundu.

Ziraat Odasi Baskani Haci Çetindag ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Sayin baskanimizi milletvekilliginden taniriz, kendisinden çok memnunuz. Sonuna kadar yanindayiz, bizim sözümüzden cayma yok. Bu topraklar hepimizin, hep beraber ne gerekiyorsa beraber çalismaya devam edecegiz. Sizlerle birlikte ekip halinde çalisiyoruz. Bizler sikintilarimiz oldugu zaman vekilliginizde oldugunuz gibi Belediye Baskanliginizda da yanimizda olacaginizi biliyoruz” ifadesini kullandi.

Baskan Bilgin ise “Milletimiz bizim 21 yil boyunca ülkemize ve sehrimize neler yaptigimizi çok çok iyi biliyor. Bu alanda ülkenin her bir kilometrekaresine devasa hizmetler yaptik. Son 5 yil boyunca Sivas Belediye Baskani olarak sehrimize ekibimizle, tüm sivil toplum örgütlerimizle birlikte ayni anlayisla hizmet etme gayreti içinde olduk. Bugün bir kez daha milletimizin huzurundayiz. Milletimizin sasmaz terazisine çikacagiz ve sürekli sahadayiz, insanimizin oldugu her yerde biz variz. Inaniyoruz ki Sivasli hemsehrilerimizi Sivas’in büyümesi, gelismesi, Sivas’in Türkiye Yüzyili’na yakisir bir sehir olmasi noktasinda bir kez daha hizmet ve eser belediyeciligine devam diyecekler. Biz de bu noktada istisarelerimizi devam ettirmek, geçmis dönemde yapilanlari görmek, gelecek dönemle ilgili sivil toplum kuruluslarimizin, kamu kurumlarimizin görüs ve önerilerini almak üzere teskilatlarimizla sizleri ziyaret ediyoruz, kabullerinizden dolayi tesekkür ediyoruz” dedi.

"Önemli bir degerimiz, önemli bir gücümüz var"

Ziraat Odasi Meclis Toplantisi’na da katilan Baskan Bilgin, yapilan çalismalar hakkinda meclis üyelerine bilgi verdi.

Bilgin, “Milletvekilligi dönemimde sizlerle çok daha farkli çalismalar yaptik ama Belediye Baskani olarak da klasik belediyecilik anlayisi disinda sehrimizin ihtiyaçlari dogrultusunda yapilabilecek her hizmet ve proje noktasinda alani daraltmadan, genis bir vizyonla bakip üretimi, istihdami, ekonomiyi destekleyecek her projenin yaninda olduk. Bu süreçte Özel Idare ile birçok projeye imza attik. SIVTAS’i birlikte kurduk. Yaptigimiz çalismalarda ihtiyaç oldugunu belirledigimiz Sivas Yem Fabrikasi’ni faaliyete geçirdik. Süt isleme Tesisini kurduk ve Tarim Kredi’ye devrettik. Önümüzdeki süreçte SIVTAS Sivas’a deger katacak sekilde büyüyecektir. Özel Idare bütçesi olusumunda istisareler neticesinde gerek tohum destekleme, gerekse diger alanlarda Il Genel Meclisimiz ile hareket ederek destek verdik. Köylerimizin ihtiyaçlari noktasinda, cami, okul, ortak alanda ne yapilmasi gerekiyorsa biz hep birlikteyiz. Önemli bir degerimiz, önemli bir gücümüz var. Sayin Cumhurbaskanimizin yaninda AK Parti Sivas Milletvekili olarak görev yapan Grup Baskanimiz Abdullah Güler var. Grup Baskani olmasi sehrimizin her açidan önemli bir degeri. Talep ve beklentilerimiz noktasinda hizli çözüm üretecek en önemli destegimiz, bu noktada bize düsen sehrin ihtiyaci olan dogru projeyi hazirlamak” seklinde konustu.

Ziraat Odasinin ardindan Sivas Aricilar Birligi’ni ziyaret eden Baskan Bilgin ve AK Parti Yönetimi Birlik Baskani Yahya Epsileli ile görüs alisverisinde bulundu.
Kaynak: İHA